• Ergene Belediyesi'nin Karne Hediyesi
Çorlu Güncel

Ergene Belediyesi'nin Karne Hediyesi

  • 18 Ocak 2018
  • 1172 Kez Okundu

Türkiye’de 18 milyon öğrenciyi ilgilendiren yarı yıl tatili 22 Ocak 2018 tarihinde başlayacak. Yarı yıl tatilinin başlaması üzerine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Ergene Belediyesi öğrenciler için karne hediyesi hazırladı.

Büyükşehir ve Ergene Belediyesi, karne hediyesi olarak Çirkin Ördek Yavrusu Tiyatrosu gösterecek. Tiyatro 29 Ocak tarihinde üç seans olarak gösterilecek. Ulaş Kültür Merkezinde olan tiyatro 11:00, 13:00 ve 15:00 saatlerinde gösterilecek.

Tiyatronun konusu şu şekilde gelişmekte. Çirkin ördek yavrusu dünyaya geldiğinde diğer kardeşlerine benzememektedir. Herkesin onunla alay ettiğini zanneder. Bu yüzden yaşadığı yerden uzaklaşıp ormanın derinliklerine gider. Yapayalnızdır. Ormanda karşılaştığı karakarga ve küçük ayıcık ile dost olur. Karga ile ayıcık onun çok güzel bir ördek olduğunu söylerler ve buna ikna ederler. Anne ördek ile tavuk hanım da çirkin ördeği aramaktadır. Sonunda çirkin ördek ve arkadaşlarını bulurlar. Küçük ördek ise, artık üzülmediğini ve arkadaşlarının söylediği gibi güzel bir ördek olduğunu söyler annesine. Annesi ve tavuk hanım buna çok sevinirler ve küçük ördeği de yanlarına alıp evlerine dönerler. Orada onları hoş bir sürpriz beklemektedir.