• “Ayrıştırmadan, Ötelemeden Çalışacağız”
Çorlu Güncel

“Ayrıştırmadan, Ötelemeden Çalışacağız”

  • 17 Ocak 2018
  • 1068 Kez Okundu

İlçe kongrelerini tamamlayan Saadet Partisi Çorlu İlçe Teşkilatı Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Kahvaltılı Basın toplantısında Çorlu’daki Basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi ve Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan ile il ve ilçe yöneticileri, Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek gündemi değerlendirdi. Saadet Partisi’nin Başkanlık Sistemi ile ilgili uyum yasaları teklifi hakkında bilgi verildi.

“Gazetecilik Hakikatin Tarafında Olmayı Gerektiriyor”

Geçtiğimiz ay gerçekleşen kongre ile göreve yeniden seçilen Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan ve yönetiminin basınla tanıştırıldığı toplantıda Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi Saadet Partisi’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.  Çorlu İlçe Teşkilatı’nın 6. Olağan Kongresini geçtiğimiz ay gerçekleştirdiğini anımsatan Vakitçi, “Hem yönetimimiz ile basını bir arada buluşturmak hem de ilçemizde faaliyet gösteren basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü de kutlamak istedik. Basın bizim ve kamuoyu için çok önemli. Halkımızın haberlerden haberdar olması için çok önemli işler yapıyorsunuz. Diğer fısıltı yayınlar halkımızı yanlış bir şekilde yönlendiriyor. Gazetecilik tarafsızlık değil, taraf olmayı gerektiriyor. Hakkın, hakikatin yanında olmayı gerektiriyor. Bu kadar rüzgâr ve fırtınaya rağmen doğru habercilik yaptığınız için sizleri tebrik ediyorum” dedi.

“Gerçekleri Yazan Medyayı Takip Edin”

Saadet Partisi olarak il, ilçe ve genel anlamda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Vakitçi, “Aytuğ Aslan yeniden ilçe başkanı seçildi ve kendisi ile beraber yeni bir yönetim oluşturuldu. Allah nasip ederse daha randımanlı bir çalışma olacak. Bizler, içinde yaşadığımız kentin sorunlar için çalışıp, rant için çalışmıyoruz. En önemli çalışmamız bu. Biz gelecek nesiller ve halkımızın çıkarları için çalışıyoruz. Biz babamız olsa tanımayız ve doğrular ne ise onu söyleriz. Bize çeşitli iftiralar vurulabilir ama biz gocunmayız ve yolumuzdan dönmeyiz. Allah’ın izni ile Erbakan Hocamızın bize devrettiği sancağı yine dikeceğiz. Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi kimseyi ayrıştırmadan, ötelemeden çalışacağız” dedi. Vakitçi konuşmasında “Saadet Partisi Türkiye’nin teminatıdır” diyerek “Biz bütün kardeşler olarak ya bendensin ya da benden değilsin mantığını kabul etmeyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son günlerde yaşanan olaylara istinaden kayıkçı dövüşünden başka bir şey değil. Halkımızın geleceği karartılıyor. Karartılmış ve yandaş medyayı değil, gerçekleri yazan medyayı takip etmelerini vatandaşlarımızdan rica ediyoruz. Çorlu ve Tekirdağ’da yapılan çalışmaları vatandaş olarak görüyoruz. Bire bir kavgamız olmaz, çalışmalar konusunda halkımızın hakkını korumak zorundayız” dedi.

SEYFİ GENÇ