• Eğitim Bir-Sen Kahvaltıda Buluştu
Çorlu Güncel

Eğitim Bir-Sen Kahvaltıda Buluştu

  • 12 Ocak 2018
  • 997 Kez Okundu

Çorlu Öğretmen evinde Eğitim Bir-Sen’e üye meslek liseleri öğretmenleri tanışma, kaynaşma ve sendikal konularda bilgilenme amacıyla buluştu.

Eğitim-Bir-Sen’in yetkili olduğu dönemdeki kazanımları anlatan Bülent Kaya: “Başka sendikaların yetkili oldukları dönemlerdeki kayıpları sendikamıza yüklemeye çalışıyorlar, bu konuda meydanı boş bırakmayacağımızı vurgulamak isterim. Birçok sivil toplum kuruluşuyla ortak faaliyetlerde bulunuyoruz. 17 Ocak’ta Halk Eğitim Kültür Merkezinde yapılacak olan Kudüs ile alakalı programa herkesi davet ediyorum, İHH ile ortaklaşa yürütülen her sınıfın bir yetimi olsun kampanyasına destek verilmesini istiyoruz. Yetim konusunda ki İHH çalışmalarının okullarımızda sürdüğünü ve birçok sınıfın yetim kardeşi oluştuğunu, ne kadar çok yetim kazanırsak topluma yararlı bireylerin sayısının o denli artacağını düşünüyoruz” dedi.

Bu tarz kahvaltılı programları her zaman düzenlediklerini dile getiren Kaya: “Bir sonraki programlarımıza Çorlu da görev yapan diğer Anadolu Liseleri, orta okullar ve ilkokullar ile birlikte anaokullarımızda çalışmakta olan üyelerimizi misafir edeceğiz” dedi.

Eğitim Bir-Sen Çorlu Şube Başkanı Bülent Kaya, yemeğe katılan üyelere teşekkür ederek sendikanın  büyümesinde ve tanıtımında emeği geçen herkesi kutladı.