• Cumhurbaşkanı Erdoğan Tekirdağ'a Gelecek
Çorlu Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tekirdağ'a Gelecek

  • 12 Ocak 2018
  • 1292 Kez Okundu

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti İl Kongresi’nin Şubat ayı içinde yapılacağını belirterek kesin tarihin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programına bağlı olduğunu söyledi.

Kongre Tarihi Erdoğan’a Göre Belirlenecek

AK Parti’de Ocak ayı içinde ilçe kongrelerinin tamamlanmasıyla birlikte il delegeleri belirlenmeye başlandı. Kongrelerin tümünün tamamlanmasıyla birlikte AK Parti Tekirdağ il Kongresi Şubat ayı içinde yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ı kongreye davet ettiklerini açıklayan İl Başkanı Yüksel, “Cumhurbaşkanımız Tekirdağ’a gelmek istiyor. Tekirdağ sevdiği önem verdiği bir il. Buradaki kongrede aramızda olmayı arzuladığını söyledi. Biz de il kongremizi onun bu arzusunu yerine getirebilmek için programının uygun olduğu bir tarihte yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın programı birkaç hafta içinde kesinleşir. Kesinleştiğinde kongre tarihimizi de açıklayacağız” dedi.

2019’da Büyük Başarılara İmza Atacak Kadrolar Seçilecek

Yüksel yaptığı açıklamada “İlçe kongrelerimizi başarıyla tamamladık. Bunların ardından İl kongremizi yapacağız. İl ve ilçelerimizdeki yeni ekip arkadaşlarımızın yanı sıra, daha önce görev yapmış tecrübeli yöneticilerimizden alacağımız güç ile teşkilatlarımızla uyum içerisinde çalışan milletvekillerimizle milletimize hizmet yolunda daha dinamik ve daha güçlü olacağımıza eminiz. İnanıyorum ki AK Parti Tekirdağ Teşkilatları birlik ve beraberlik içerisinde, 2019 Yerel ve Genel seçimlerinde büyük başarılara imza atacaktır” dedi.

SEYFİ GENÇ