• Tredaş Trafosunu Yeniliyor
Çorlu Güncel

Tredaş Trafosunu Yeniliyor

  • 11 Ocak 2018
  • 1033 Kez Okundu

TREDAŞ Reşadiye Mahallesi Selim Kahya Sokak’taki trafosunu yenileme çalışması başlattı. Bölgenin elektriğini ise oraya koyduğu seyyar trafoyla sağlıyor.

Çorlu’da İşcanlar Çarşısı’nın Selim Kâhya Sokak’taki giriş kapısının yanında bulunan Tredaş’a ait trafo da bir dizi çalışma yapılıyor. Trafonun içerisi boyanırken, teknik anlamda da yenilik yapılacağı öğrenildi. 15 gün önce başlanan yenileme çalışmasında Selim Kahya Sokak trafiğe kapatıldı.

Bölgedeki esnaf çalışmalar hakkında; “TREDAŞ 15 gün önce buradaki trafoyla ilgili bir çalışma başlattı. Buraya getirdiği seyyar trafo’ya buradaki kabloları bağladı. Bağlanma esnasında birkaç saatliğine elektrik kesintisi yaşadık. Ama birkaç saat içinde elektriğimiz tekrar geldi. Şimdi bu trafonun bulunduğu yer yenileniyor. Boyası yapılıyor. Zemini düzeltildi. İçerde bulunan teknik altyapıda bildiğimiz kadarıyla yenileniyor. Yenileme çalışması bittikten sonra tekrar elektrik içerden verilecektir. Bu seyyar trafo buradan kaldırılarak trafik akışı sağlanacaktır” dediler.

İmdat Şahin