• Bakkallar Odasında 4. Yusuf Gümüş Dönemi
  • Bakkallar Odasında 4. Yusuf Gümüş Dönemi
  • Bakkallar Odasında 4. Yusuf Gümüş Dönemi
  • Bakkallar Odasında 4. Yusuf Gümüş Dönemi
Çorlu Güncel

Bakkallar Odasında 4. Yusuf Gümüş Dönemi

  • 10 Ocak 2018
  • 1206 Kez Okundu

Çorlu Bakkallar, Manavlar, Sebzeciler ve Kuruyemişçiler Esnaf Odası Başkanlığına Yusuf Gümüş yeniden seçilerek güven tazeledi.

Çorlu Bakkallar, Manavlar, Sebzeciler ve Kuruyemişçiler Esnaf Odası Başkanlığı seçimi Çorlu Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Tek liste ile başkanlığa yeniden aday olan mevcut başkan Yusuf Gümüş, Çorlu Bakkallar Esnaf Odası`nın 4. Kez başkanı oldu. Kendisini 4 yıl daha göreve layık gören üyelerine teşekkür eden Gümüş, “Üyelerimize ilk günkü heyecanımızla hizmet ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Biliyorsunuz ki biz oda olarak her zaman üyelerimize en güzel hizmeti vermenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Kongremize gelerek bizlerin yanında olan milletvekillerimize, belediye başkanıma ve diğer davetlilerin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Gerçekleşen kongreye, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Cüneyt Yüksel, Çorlu İlçe başkanı Kerim Atalay, AK Parti Ergene İlçe Başkanı Hamdi Sarıer, Birlik Başkanı Sami Kayın, Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş, oda üyeleri ve misafirler katıldı.