• Vali Ceylan Çorlu'da İncelemelerde Bulundu
Çorlu Güncel

Vali Ceylan Çorlu'da İncelemelerde Bulundu

  • 10 Ocak 2018
  • 979 Kez Okundu

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan Çorlu`da katıldığı bir açılış programı sonrasında inşası tamamlanma aşamasına gelen Çok Amaçlı Spor Merkezine geçerek incelemelerde buldu. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Feridun Demirel, Vali Ceylan`a eşlik etti.

Vali yetkililerden bilgi aldı

2015 yılında temelleri atılan ve ihaleyi alan firmanın işi tamamlayamamasından dolayı tekrar ihale edilerek devam eden proje nihayet teslim aşamasına geldi. Bu ay sonu itibari ile tamamlanması planlanan Çorlu Çok Amaçlı Spor Merkezinde incelemelerde bulunan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan çalışmaları memnuniyetle karşıladı. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ile birlikte Çok Amaçlı Spor Merkezinde incelemelerde bulunan Vali Ceylan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Feridun Demirel ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Ocak ayı sonunda teslimi yapılacak

Yapıtem Yapı Teknolojileri firma yetkilisi  projeye ilişkin 4 bin 600 metrekarelik kapalı alanımız var. 5 bin 981 metre kare toplam alanımız var. Muhtelif bireysek sporların yapılacağı spor salonlarımız var. 3 tane alt katta, 2 tanede üst katta olmak üzere 5 tane güreş, tekvando, masa tenisi, karate, jimnastik sporlarında çalışma yapılacak salonumuz var. Kondisyon salonu, sauna, engelli soyunma odası, sporcuların soyunma odaları, idare odaları, çalıştırıcı odaları, bayan ve erkek sporcular için duşlar, sağlık odası proje içerisinde mevcut. Doğalgaz ile ısınmanın sağlanacağı projede ayrıca toplantı odası mevcut. Engelli asansörü ve kafeteryamızda var. Ocak ayı sonunda teslim etmeyi planlıyoruz. Bireysel sporların yapılacağı bu tesisin inşasını teslim tarihimizden önce tamamlamamın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Gençlik Merkezi de tamamlandı

Çorlu General Basri Saran Stadyumunun yanında inşası devam eden Çorlu Gençlik Merkezi`nin yüzde 97 tamamlanma aşamasında olduğunu sözlerine ekleyen Yapıtem Yapı Teknolojileri firma yetkilisi her iki projenin de Ocak ayı sonunda teslim edileceğini belirtti.