• Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı
Çorlu Güncel

Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

  • 10 Ocak 2018
  • 1046 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi ve Tüm Yerel-Sen arasında 2018 ve 2019 yıllarını kapsayan ‘Sosyal Denge Sözleşmesi’ imzalandı.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ile Tüm Yerel Sen Sendikası yetkilileri arasında yapılan görüşmeler sonucunda Çorlu Belediyesinde görev yapan 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi memurlar ile 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49’uncu maddesi gereğince kadro karşılığı tam zamanlı sözleşmeli personellere her ay ödenmek üzere 01 Ocak 2018-31 Mart 2019 yürürlük tarihli % 100 oranında sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan tüm belediye çalışanlarının her zaman yanlarında olduklarını belirterek, “Tüm çalışanlarımızın haklarının iyileştirilmesi için çalışıyoruz. İmzaladığımız ‘Sosyal Denge Sözleşmesi’nin memur arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Dün olduğu gibi bugün de, yarın da hep birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Bizim en büyük hedefimiz, Çorlu halkına en iyi hizmeti sunabilmek. Bu noktada çalışanlarımızın emeği ve desteği çok önemli ve göz ardı edilemez” diye konuştu.

01 Ocak 2018-31 Mart 2019 tarihlerini kapsayan ‘Sosyal Denge Sözleşmesi’, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Başkan Yardımcıları Serhad Çatalkaya, Erdoğan Demirci, Oktay Çolpan ve Kemaleddin Avcı, Tüm Yerel-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Mustafa Göncü ve İş Yeri Temsilcisi Salih Göçer tarafından imza altına alındı.