• Saydanlar Kanaat Lokantası Yeni Yerinde
  • Saydanlar Kanaat Lokantası Yeni Yerinde
  • Saydanlar Kanaat Lokantası Yeni Yerinde
Çorlu Güncel

Saydanlar Kanaat Lokantası Yeni Yerinde

  • 09 Ocak 2018
  • 1630 Kez Okundu

1963 yılından beri lokantacılık sektöründe hizmet veren Saydanlar Kanaat Lokantası yeni yerinde açıldı. Kazımiye Mahallesi Dumlupınar Caddesine açılan Saydanlar Kanaat Lokantasının açılışı kalabalık bir törenle gereçekleştirildi.

Çorlu’da 1963 yılından bu yana faaliyet gösteren Saydanlar Kanaat Lokantasının açılışına AK Parti MKYK üyesi aynı zamanda AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Çorlu ilçe Başkanı Kerim Atalay, çok sayıda kurum müdürü, STK temsilcisi, oda başkanı ve Çorlu esnafı katıldı.

Saydanlar Kanaat Lokantası açılışa gelen misafirlerine kavurma ve pilav ikram etti. Açılış yapıldıktan sonra AK Parti Milletvekili Mustafa Şentop, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve beraberindekiler lokantayı gezdi. Çalışanların elini sıkan heyet daha sonra burada yemek yedi.

Dualar Eşliğinde Açıldı

Çok sayıda katılımcının olduğu açılışta Mustafa Şentop bir konuşma yaptı, ardından Çorlu İlçe Müftüsü Adem Gülmek dua okuyarak açılış yapıldı. AK Parti MKYK üyesi Mustafa Şentop yaptığı açıklamada: “Öncelikle herkese geldiklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten kalabalık bir açılış olmuş. Bu işyerinin Çorlu’ya hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu iş yerinin sahiplerine bol kazançlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İmdat Şahin