• Köy Minibüslerinin Yeri Çöp İçinde
  • Köy Minibüslerinin Yeri Çöp İçinde
  • Köy Minibüslerinin Yeri Çöp İçinde
Çorlu Güncel

Köy Minibüslerinin Yeri Çöp İçinde

  • 09 Ocak 2018
  • 1370 Kez Okundu

Önerler, Yakuplu, Türkgücü, Seymen, Şahbaz köy minibüslerinin yolcu indirip bindirdiği yer çöp içinde. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yanında yer alan bölge uzun zamandır belediye yetkililerinin uğramadığı yer haline gelmiş.

Önerler, Yakuplu, Türkgücü, Seymen, Şahbaz Mahallelerinden Çorlu’ya gelip giden vatandaşların kullandığı bölgenin bu şekilde olması vatandaşı rahatsız ediyor. Minibüs şoförleri de duruma tepkili. Vatandaşlar ve şoförler; “ Buranın bir an önce temizlenmesi gerekmektedir” dedi.

Belediye Yetkilileri Burayı Görmüyorlar mı?

Minibüs Şoförleri ve vatandaşlar buradaki duruma ortak tepki göstererek; “Burası Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün hemen yanı burada iki tane büyük AVM var. Vatandaşın en yoğun kullandığı bir yer. Buranın bu halde olmasını hak etmiyoruz. Bakın burayı yüzlerce insan kullanıyor. Tabi vatandaşımızda da suç var. Eline geçen her şeyi yere atıyor. Ama en büyük suç belediye yetkililerinde. Burayı temizlemesi gereken onlar. Buranın ve Çorlu’nun her yerinin ter temiz olması gerekiyor. Buraya günlerce uğramadıkları anlaşılıyor. Burada çok fazla çöp var. Bir iki günlük çöp yok. Çöp deposu olmuş. Bakın bir adım ötesi ana yol. Orda bu görüntü yok. Görünen yerleri süpürüp diğerlerini süpürmüyorlar demek ki. Yetkililerin temizliğe önem vermesini istiyoruz” dedi.

İmdat Şahin