• Cumhuriyet Parkı Temizliğiyle Örnek Oluyor
Çorlu Güncel

Cumhuriyet Parkı Temizliğiyle Örnek Oluyor

  • 06 Ocak 2018
  • 2184 Kez Okundu

Çorlu Cumhuriyet Parkı temizliğiyle örnek park olmaya devam ediyor. İçerisinde birçok alanı kapsayan park bakımı ve gösterişiyle Çorlu halkının ilgisini çekmeyi sürdürüyor.

170 dönümü aşkın alan üzerine kurulu olan Çorlu Cumhuriyet Parkı, konser alanından, çocuk oyun alanına, tribünlü tenis kortuna, basketbol sahasına, koşu ve bisiklet yolu, engelli spor aletleri alanına, çocuk spor aletleri bölümü, lunapark alanı, piknik alanları, yürüyüş yolları, fıskiyeli havuz, 1 adet dairesel havuz, kanatlı hayvanlar bahçesi, yazlık sinemayı içerisinde barındırıyor.

Çok büyük bir alan olan Cumhuriyet Parkının temizliği konusunda titiz davranan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu halkının güzel bir ortamda zaman geçirmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

“Gerçekten Çok Temiz Tutuluyor”

Cumhuriyet Parkıyla ilgili konuşan vatandaşlar: “Bu park Çorlu için çok güzel bir yer oldu. Şimdi gelip sporumuzu yürüyüşümüzü yapıyoruz. Gelip burada piknik yapıyoruz. Çocuklarımızı buraya getiriyoruz. Hemen hemen her şey burada var. Sabahları görseniz, spor yapan insanlar burada koşu yerlerinde koşuyorlar. Hava güzel olduğunda insanlar gelip burada oturuyor, sohbet ediyor. Yazın yine burası cıvıl cıvıl. Anlayacağınız nefes alacağımız bir park Cumhuriyet Parkı. Burasının her daim temiz tutulması da son derece önemli. Dediğimiz gibi buraya binlerce kişi girip çıkıyor. Ama etrafınıza bakın tertemiz. Temizlik konusunda belediye çok titiz. Hiçbir şekilde çok fazla pislik göremezsiniz. Bu sebepten dolayı vatandaşlar olarak çok memnunuz” dediler.

İmdat Şahin