• Tribün Dostluğu Için Tavla Turnuvası
Çorlu Güncel

Tribün Dostluğu Için Tavla Turnuvası

  • 06 Ocak 2018
  • 1166 Kez Okundu

Çorlu Beşiktaşlılar Derneği, tüm futbol kulübü taraftarlarına ve Çorlu halkının katılımına açık olan tavla turnuvası düzenliyor.

Çorlu Beşiktaşlılar Derneği’nin 9 -19 Ocak tarihleri arasında toplam 10 gün sürecek Tavla Turnuvası’nda kazananlara çeşitli hediyeler verilecek. Dernek üyelerini bir araya getirmek, üyeler arasındaki kaynaşmayı arttırmak ve Çorlu’da sportmenlik ruhunu, taraftarlar arasındaki dayanışmayı arttırmak için düzenlenecek turnuvanın finali 19 Ocak Cuma günü yapılacak.

Dostluk Maçı Çağrısı

Çorlu Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen dernek merkezinde yapılacak turnuva herkesin katılımına açık olacak. Turnuvaya katılmak isteyenlerin 9 Ocak’a kadar Çorlu Beşiktaşlılar Derneğine giderek turnuva için şahsen kayıt yaptırması gerekiyor.  Çorlu Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Akın Yılmaz, turnuvayı gerek üyeler arasındaki kaynaşmayı arttırmak ve üyelerin birlikte eğlenceli vakit geçirmesini sağlamak gerekse de Çorlu’daki futbolseverleri bir araya getirmek için düzenlediklerini belirtti. Yılmaz, “Tribün şiddetinin önüne geçmek için taraftarların birbirlerini tanıması ve dayanışma içinde olması için bu yıl ilk kez olarak tavla turnuvası düzenlemeye karar verdik. Bu turnuvayı ileriki yıllar için geleneksel hale getirmek istiyoruz. Eğer kabul ederlerse Çorlu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı ile Galatasaraylılar Derneği başkanlarımızla da dostluk maçı yapmayı arzu ediyorum” dedi.

SEYFİ GENÇ