• Kaldırım Değil Mayın Tarlası
Çorlu Güncel

Kaldırım Değil Mayın Tarlası

  • 04 Ocak 2018
  • 1311 Kez Okundu

Hatip Mahallesi Ali Osman Çelebi Bulvarı üzerinde bulunan kaldırım görenleri “bu kaldırım değil mayın tarlası” dedirtti. Kaldırımın bulunduğu zeminin bir kısmı çökmüş durumda. Vatandaşlar yetkilileri göreve çağırıyor.

Eski Sanayi Sitesi Ali Osman Çelebi bulvarının Tekirdağ Caddesi’ne bağlandığı kısımdaki kaldırım uzun zamandır yenilenmeden duruyor. Eski sanayi esnafı da bu durumdan şikâyetçi. Vatandaşlar: “Görüldüğü üzere burası kaldırım olmaktan çıkmış. Kaldırım düz bir zemin olur. İnsanlar rahat yürüsün diye. Bu kaldırımın ise zeminin bir kısmı çökmüş. Taşların biri aşağıda biri yukarıda. Burada normal insan bile zor yürüyor. Yaşlı insanlar takılıp düşebilirler. Yetkilileri göreve çağırıyoruz. Bir an önce bu kaldırımı yenilesinler” dediler.

Eski Sanayi Esnafı: “Eski sanayide gördüğünüz üzere ne yolları düzgün ne de kaldırımları. Bu kaldırımda mayın tarlasına dönmüş, delik deşik. Eski sanayi sitesine gelen vatandaş bu kaldırımları kullanıyor. Burada yürüyorlar. Bizler bu kaldırımları kullanıyoruz. Yazık gerçekten çok yazık. Belediye yetkilileri ne yapıyorlar. Demek ki işleri çok fazla” diye konuştu.

İmdat Şahin