• Belediye Oto Park'ındaki Çitler Sonunda Çöktü
Çorlu Güncel

Belediye Oto Park'ındaki Çitler Sonunda Çöktü

  • 04 Ocak 2018
  • 1107 Kez Okundu

07 Aralık 2017 tarihinde gündem getirdiğimiz “Belediye Oto Park’ındaki çitler vatandaşı korkutuyor” haberimiz sonrasında yetkililerin hiçbir önlem almaması çitlerin sonunda çökmesine neden oldu.

Aralık ayında yaptığımız haber üzerinden bir ay geçmesine rağmen hiçbir yetkilinin duruma müdahale etmemesi sonucunda çitler tamamen çöktü. Vatandaşlar “yetkililer sanırım kulağının üzerine yatıyor” dedi.

07 Aralık 2017 deki haberimizde belediye yetkililerini vatandaşlar uyarmış ve bir an önce buranın tamiratının yapılmasını istemişti. Fakat belediye yetkililerinin duruma müdahale etmemesi, duymazlıktan gelmesi sonucunda sonunda çitler tamamen çöktü.

“Sanırım Yetkililer Vatandaşı Duymazlıktan Geliyor”

Vatandaşlar: “Bizler Avrupa Yakası Gazetesi aracılığıyla belediye yetkililerini uyarmıştık. Burası yıkılmakla yüz yüzü burayı tamiratını yapın demiştik. Fakat yetkililer bizi duymazlıktan geldi. Vatandaşın sesine kulak vermeyen belediye yetkililerini şiddetle kınıyoruz. Yetkililer görevlerini yapmıyorlar. Belediye otoparkından insanlardan otopark ücreti almayı biliyorlar. Ama otoparkın çitlerini koruma altına almayı bilmiyorlar” dedi.

Konuşmaya devam eden vatandaşlar: “Bakın bu çitlerin altında hayvan barınağı var. Çit devrilmiş. Kaldırmazlarsa kısa zaman sonrada bu hayvan barınağının üzerine gelecek. Çitlerin bir bölümü de buradaki bankamatiğe çarpmış durumda. Ya burada bir insan olsaydı. Burası işlek bir yer. Belediye otobüs durağı hemen burada. Bankamatikler hemen burada. İnsanın yoğun olduğu bir yer. İnsan hayatını bu kadar mı önemsiyoruz. Bir şey olmaz anlayışı kadar tehlikeli bir anlayış yoktur” dedi.

İmdat Şahin