• Ak Parti Gençlik Kolları Sahaya İndi
  • Ak Parti Gençlik Kolları Sahaya İndi
  • Ak Parti Gençlik Kolları Sahaya İndi
Çorlu Güncel

Ak Parti Gençlik Kolları Sahaya İndi

  • 03 Ocak 2018
  • 1134 Kez Okundu

AK Parti Çorlu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sebahattin Birsöz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ve Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün`e ziyarette bulundu.

İlk ziyaret Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç`a gerçekleştirilirken Kılıç ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti ifade etti. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sebahattin Birsöz Çorlu`nun oldukça genç bir nüfusa sahip olduğunu belirtirken; “İlçemizde bağımlılık ve spor anlamında yapmış olduğununuz projeleri takdirle karşılıyoruz. Bu anlamda ilçemizin en büyük gençlik teşkilatlanmalarından biri olan AK Parti Gençlik Kolları olarak her zaman elimizi taşın altına sokmaya hazırız dedi”  Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ise Aralık ayında gerçekleştirilen kongre ile gençlik kolları başkanlığı görevine gelen Sebahattin Birsöz ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

Milli Eğitim Müdürü Üzgün`e Ziyaret

AK Parti Çorlu Gençlik Kollarının 2. ziyareti Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün`e oldu. Ahmet Üzgün`de gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken Çorlu`da 50 bini aşkın öğrenci bulunduğunu ve Çorlu`nun bu anlamda Türkiye`nin sayılı şanslı ilçelerinden biri olduğunu belirtti. Türkiye`nin geleceği açısından genç nüfusun önemine dikkat çeken Üzgün; “Bizler devletimizin özellikle uyuşturucu ile mücadelede kapsamında ki çalışmalarından ciddi görevler alıyoruz. Bu manada semineler, toplantılar düzenliyoruz. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması için tüm okullarımızda öğrencilerimize temas ediyoruz. Bağımlılıkla mücadelenin sadece çocuklar üzerinde yapılan projelerle engellenemeyeceğinin fakındayız. Aileler, öğretmenler, sivil toplum kuruluşları, güvenlik güçleri yani toplumun her kesimi ile birlikte topyekûn mücadele edilerek sonuç alınabilir” dedi.

Vatanına ve milletine sahip çıkan bir neslin gücüne inanıyoruz

Birsöz ise AK Parti Gençlik Kolları olarak Çorlu gençliği için her zaman çalışma içerisinde olacaklarını belirtti. Birsöz ayrıca; “Bizler 2023, 2053 ve 2071 hedefleri ile güçlü bir Türkiye`nin temellerinde bulunan gençler olarak ülkemizin her türlü kötülüklerden uzak, vatanına ve milletine sahip çıkan bir neslin gücüne inanıyoruz. Gençlerimizin uyuşturucunun yanı sıra sosyal medya bağımlılığından uzak kalabilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın bünyesinde devam eden Gençlik Merkezlerimizde genç arkadaşlarımızla sıklıkla biraraya geliyoruz. Çok faydalı olduğunu düşündüğüm bu gençlik merkezlerinden tüm gençlerimiz ücretsiz faydalanabiliyor” ifadelerine yer verdi.