• Çorluspor 1947`den Moral Yemeği
Çorlu Güncel

Çorluspor 1947`den Moral Yemeği

  • 03 Ocak 2018
  • 1150 Kez Okundu

Bölgesel Amatör Ligi 12. grupta ki Çorlu temsilcisi olan Çorluspor1947 futbolcuları ikinci yarı hazırlıkları için Çorlu'da idmanlarına devam ederken önce ki akşam oyuncular ve yönetim kurulu akşam yemeğinde bir araya geldi.

Bölgesel Amatör Ligi 12. grupta ilk devreyi 17 puanla 7. sırada tamamlayan Çorlu temsilcisi ikinci yarı hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Sezonun ilk devresinin sona ermesiyle birlikte tatile çıkan oyuncular tatillerini tamamlayıp Çorlu'ya geri döndü. 2. devre hazırlıklarına günde çift idmanla devam eden Çorluspor 1947 yönetim, teknik heyet ve futbolcular 2018 yılının ilk günü yemekte biraraya gelerek moral depoladı.

İkinci yarı hazırlıklarına Çorlu'da devam eden Çorluspor1947 futbolcuları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sebastian Lunch Restaurantta akşam yemeğinde bir araya geldi. Çorluspor1947 kulübüne bu güzel daveti veren Sebastian Lunch Restaurant sahibi Onur Öztürk Hacıosmanoğlu'na kulüp yönetimi sonsuz teşekkürlerini sundu. Aynı zamanda 1 Ocak tarihi doğumlu olan Çorluspor 1947 Teknik Direktörü Sefer Ekizoğlu ve futbolcu Serkan Söylemez`in doğum günleri pasta kesilerek kutlandı. 

4 oyuncu ile yollar ayrıldı

Çorluspor 1947 Kulüp Başkanı Murat Yılmaz ligin 2. yarısı Çorlu sporseverlerin daha güçlü bir Çorluspor 1947 izleyeceklerini belirtirken; “Devre arası 4 oyuncumuzla yollarımızı ayırdık. Gerekli mevkilere yeni transferler yaptık. 2. yarı ilk maçımızı bir diğer Tekirdağ temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ile oynayacağız. Son 3 maçını galibiyetle bitiren takımımız bu maçtan da 3 puan alarak 4`te 4 yapmak istiyor. Transferin son gününe kadar her an her şey olabilir. Yaşanan onca sıkıntıya rağmen canla başla mücadele eden takımımızı kutluyorum” dedi.