• Palmiye Sokak Hizmet Bekliyor
  • Palmiye Sokak Hizmet Bekliyor
Çorlu Güncel

Palmiye Sokak Hizmet Bekliyor

  • 15 Aralık 2017
  • 1314 Kez Okundu

Cemaliye Mahallesi Palmiye Sokak’ta altyapı çalışmaları nedeniyle kesilen asfalta yama yapılmaması vatandaşları zor durumda bırakırken sürücüler için kazalara davetiye çıkarıyor.

Cemaliye Mahallesi’nde Çerkezköy Yolu yakınında yer alan Palmiye Sokağı’nın orta noktasında yapılan altyapı çalışması sonrası yenilenmeyen asfalt tehlike saçıyor. Avrupa Yakası’na bilgi veren mahalle sakinleri, Çorlu Belediyesi ekiplerinin asfaltın bir an önce yama ile kapatılmasını istedi. Mahalle sakinleri geçtiğimiz yaz belediye ekiplerinin burada çalışma yaptığını belirterek; “Çukuru kapattılar ama asfaltı yama yapmadılar. Her yağmurda buradan taş, toprak aşağı akıyor. Açılan yer yeniden çukur haline geldi. Belediyeden ricamız buradaki asfaltı yeniden kaplamaları” dedi.

Çöpler Alınmıyor

Mahalle sakinlerinin belediyecilik hizmetlerinin yetersiz kaldığını dile getirdikleri, Palmiye Sokak’ta sokağa bırakılan ev eşyaları ve mobilyaların da haftalardır toplanmadığı, bu eşyaların da görüntü kirliliği ve tehlike arz ettiğini söylediler. SEYFİ GENÇ