• Selçuk Uçar, Benden Daha İyi Yapacak Biri Varsa Ben Çekilirim!
  • Selçuk Uçar, Benden Daha İyi Yapacak Biri Varsa Ben Çekilirim!
Çorlu Güncel

Selçuk Uçar, Benden Daha İyi Yapacak Biri Varsa Ben Çekilirim!

  • 14 Aralık 2017
  • 1555 Kez Okundu

Çorlu Şoförler Odası Başkan adaylığını açıklayan Uçar Tur sahibi Selçuk Uçar, Çorlu Güven Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Mustafa Filiz’i ziyaret ederek destek istedi.


 

Çorlu Şoförler Odası Başkan adayı Selçuk Uçar;

“Şoför Esnafının Kaybedecek Bir Dört Yılı Daha Yok”

Selçuk Uçar gerçekleştirilen ziyarette yaptığı açıklamada; “Şoför esnafımızın kaybedecek bir Dört yılı daha yok. Bu işi benden daha iyi yapacak birisi varsa ben ikinci planda kalmaya hazırım. Yoksa da esnafımızı çok iyi düşünerek, geleceğini hesap ederek karar versin” dedi.

“Şoför Esnafının Sorunları İçin Ciddi Çalışmalar Yaptı”

Çorlu Şoförler Odası Başkan adaylığını açıkladıktan sonra destek ziyaretlerine çıkan Selçuk Uçar, Şoför esnafını ve kooperatifleri ziyareti çerçevesinde Çorlu Güven Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mustafa Filiz’i ziyaret ederek desteğini istedi. Ziyaretten memnun kaldığını açıklayan Filiz yaptığı açıklamada; “Ben Çorlu Güven Taşıyıcılar Kooperatifi başkanı Mustafa Filiz olarak, sayın Selçuk Uçar’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Kendisi her zaman Kooperatifimizi ziyaret eder. Bu günde geldiler. Çıktığı yolda başarılar dilerim. Selçuk Uçar arkadaşımız bilgisi ve becerisi ile tecrübeleriyle bu güne kadar her zaman şoför esnafının sorunlarını çözmek adına ciddi çalışmalar yapmış ve hala da yapmaktadır. Şu an üç tane adayın olduğunu biliyorum. Ben hepsine de eşit mesafedeyim. Kim seçilirse onu oda başkanımız olarak kabul edip çalışırız. Selçuk Uçar’a şoför esnafımız için bu güne kadar yaptığı başarılı çalışmaları için teşekkür ederim” dedi.

 

Şoför Esnafı Her Zaman Yanında Olacak Başkana Oy Versin!

Çorlu Güven Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Mustafa Filiz’in konuşmasından sonra söz alan, Çorlu Şoförler Odası Başkan adayı Selçuk Uçar, kaybedecek bir dört yılın daha olmadığını açıklayarak şoför esnafına seslendiği açıklamasında; “Oda seçimlerinde oy kullanacak olan Şoför esnafı arkadaşlar, konuya geniş bir perspektifte baksınlar. Biz sadece başkan olmak için o koltuğu doldurmak için başkan adayı olmadık. Şoför esnafımızın tüm sorunlarını çözmek ve yetkili makamlarla iyi bir koordinasyon sağlamak amacı ile biz bu göreve talip olduk. Artık kaybedecek bir dört yılımız daha yok. Şoför esnafı arkadaşlar her zaman yanlarında olacak, sorunlarına çözüm getirecek. Onların her derdi ile ilgilenecek başkan adayına oy versinler. Her şey ortada yaptıklarımız, dediklerimiz ve verdiğimiz sözler, projelerle her şeyimizi ortaya koyduk. Son söz şoför esnafımızındır. Bu işi benden çok daha iyi yapacak birileri varsa da çıksın konuşsun, anlatsın. Ben ikinci planda olmaya hazırım. Yoksa da esnafımız geleceğini düşünsün ve kendisine en iyi hizmeti verecek olanı başkanı seçsin” dedi.