• “Çorlu Için Gece Gündüz Çalıştık”
  • “Çorlu Için Gece Gündüz Çalıştık”
  • “Çorlu Için Gece Gündüz Çalıştık”
Çorlu Güncel

“Çorlu Için Gece Gündüz Çalıştık”

  • 07 Aralık 2017
  • 1281 Kez Okundu

AK Parti Çorlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Aktolun gerçekleştirilecek olan 5. Olağan Çorlu İlçe Kadın Kolları Kongresinde görevi devredeceğini belirtirken İl Başkan Yardımcısı olarak partime, memleketime ve aziz milletimize hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

Türkiye`nin yolunu açma gayreti içerisinde olduk

Aktolun ayrıca; “16 yıl önce “Bismillah” diyerek çıkılan bu kutlu yolda 10 Ocak 2015 tarihinden bugüne AK Parti Çorlu İlçe Kadın Kolları Başkanlığı yapma şerefine nail olmanın onurunu ve haklı gururunu yaşıyorum. İlk günden bugüne milletin partisi AK Parti olarak hamdolsun ki milletimize güvendik, istiklal ve istikbal için mücadele ettik. Herşey Türkiye için diyerek çıktığımız bu kutlu davada İlçe Kadın Kolları Başkanlığı Olarak 7 Haziran seçimleri,  1 Kasım seçimleri, 15 Temmuz hain darbe girişimi ve son olarak ta 16 Nisan Referandum oylamasını milletimiz ve teşkilatlarımız ile omuz omuza aştık. Zor bölgenin AK kadınları olarak yaptığımız tüm çalışmalarla büyük, güçlü ve tam bağımsız Türkiye`nin yolunu açma gayreti içerisinde olduk” dedi

AK Parti şahısların değil, milletin partisidir

Bayrak yarışında kendisi ile birlikte mücadele veren tüm kadın kolları yönetim kuruluna, mahalle başkanlarına da teşekkürlerini ileten Aktolun; “En zor zamanlarda dahi yanımda hissettiğim demokrasi aşığı milletimizin ve teşkilatımızın, ülkemizin zor zamanlarını aşmak için ne kadar mücadele ettiğini birçok kez gözlerimiz ile gördük. İlçe Başkanlığı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları olarak karınca misali ateşe su taşıyarak, Hak ve batıl savaşında safımızı belli ettik. Hizmet etmek gayret işidir, menfaatten uzak bir gönül işidir. Hele de niyet “Millete Hizmet” etmek ise mutluluğu milletin mutluluğuna bağlı kişiler bir araya gelir ve yol arkadaşı olurlar. Ben çok sevdiğim ve her zaman ailem gibi gördüğüm çok kıymetli yol arkadaşlarımdan ve vatandaşlarımızdan haklarını helal etmelerini isterim, varsa hakkım bu aziz millete sonuna kadar helal olsun. Nefsanî olmayan duygularımızla çok zor şartlarda Çorlu için gece gündüz çalıştık. Hem teşkilat mensuplarımızın hem de vatandaşımızın memnuniyetini ziyadesiyle aldık. Nefes aldığımız, gücümüz yettiği ve milletimiz bize yetki verdiği müddetçe de ülkemize nice hizmetler, nice eser ve yatırımlar kazandırmak için yine gece gündüz koşmaya ve koşturmaya devam edeceğiz.

Teşekkür etti

AK Parti hiçbir zaman şahısların veya bir kesimin değil her daim milletimizin partisi olmuştur. Bu bir bayrak yarışıdır ve İnşallah ilçemizi bizden daha da iyi temsil edecek yeni başkanımıza görevimizi devredeceğiz. İlçe Başkanıma, Gençlik Kolları Başkanıma,3 Kademe İl Başkanlarıma ve çok kıymetli milletvekillerimize, her zaman bizleri destekledikleri için her daim çalışmalarımızda yer aldıkları için teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.