• Chp Ergene'den Yüksel'e Ziyaret
  • Chp Ergene'den Yüksel'e Ziyaret
  • Chp Ergene'den Yüksel'e Ziyaret
Çorlu Güncel

Chp Ergene'den Yüksel'e Ziyaret

  • 07 Aralık 2017
  • 1017 Kez Okundu

CHP Ergene İlçe Örgütü’nde güven tazeleyen ilçe başkanı Erdinç İrel, yeni yönetimle birlikte Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i ziyaret etti.

İrel ve ekibini makamında ağırlayan Rasim Yüksel, en uyumlu çalışan ilçe olduklarını belirterek; “Bugüne kadar ilçe yönetimimizle, ilçe başkanımızla çok uyumlu bir şekilde aynı paralelde, siyaset anlamında beraber yürüdük. Bugünden sonra da inşallah seçime kadar beraber yürüyeceğiz.” dedi.

“Hedefleri bir bir hayata geçiriyoruz”

Uyum olduğunda başarının kendiliğinden geldiğini vurgulayan Yüksel; “Bugüne kadar koyduğumuz hedefleri hayata geçirme mutluluğunu beraber yaşadık, yaşamaya devam ediyoruz.  Ergene Belediyesi yeni olmasına rağmen çok kısa zamanda pek çok iş yaptı. Birçok ilçenin yapamadığını biz yaptık. Vatandaş bize cebinizde paranız var mı, bütçeniz var mı diye sormuyor. Yap diyor, biz de yapıyoruz çok şükür. Bugüne kadar önümüze koyduğumuz hedefleri bir bir hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Yeni Yönetimin Sorumlulukları Çok Önemli

İki hafta önce düzenlenen Ergene kongresinin ardından görev dağılımı yapan yönetim kurulu ile birlikte Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i ziyaret eden CHP Ergene İlçe Başkanı Erdinç İrel, önümüzdeki dönemde hem yerel hem de genel seçimlerin yapılacağını anımsatarak; “Özellikle bu dönemde görev alan arkadaşlarımızın ve bizim çok önemli sorumluluklarımız var. En önemlisi yeni kurulan Ergene’ye Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel anlamda bayrağını diktik. Bunu indirmeye niyetimiz yok. İkincisi ülke genelinde genel seçimleri de bu ekip karşılayacak. O ülke genelinde yapılacak olan seçimleri de çok önem veriyoruz ve çalışmalarımıza şimdiden başlıyoruz” dedi.

Karşılıklı İşbirliği ile Çalışılıyor

İrel konuşmasında yeni yönetim döneminde büyük işler başaracaklarına inandığını ve ekibine güvendiğini belirterek; “Biliyoruz ki CHP’nin anası belediyedir. Bizler bu anlamda bu anlayışla belediyeye her türlü kolaylığı, yardımı etmeye çalışıyoruz.  Belediye yönetimi de bizim her türlü yardımımıza geliyor. Karşılıklı elbirliği içerisinde bugüne kadar devam ettirdik, bundan sonra da devam ettireceğiz. Birlikten güç doğacağına inanıyoruz. Bu güce de çok ihtiyacımız olduğunu biliyoruz” dedi. İrel, yeni yönetimin CHP’ye, Ergene, Tekirdağ ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi.

Seyfi Genç