• Park Halindeki 5 Araca Çarptı
Çorlu Güncel

Park Halindeki 5 Araca Çarptı

  • 07 Aralık 2017
  • 1159 Kez Okundu

Çorlu`da dün gece geç saatlerde meydana gelen olayda sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil park halindeki 5 araca çarptı. Araç sürücüsü kazanın ardından aracını olay yerinde bırakarak kaçtı.

Sürücü kaza sonrası kaçtı

Reşadiye Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında santral ışıklar istikametine seyir halinde olan 59 ZE 282 plakalı araç sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi nedeni ile yolun sağında park halinde ki 5 araca birden çarptı. Görgü şahitlerinin ifadesine göre aracın aşırı süratli şekilde seyir halinde olduğu ifade edilirken, sürücü aracını olay yerinde bırakarak kaçtığı öğrenildi. Kaza sonrası yol kenarında park halinde olan 5 araçta maddi hasar meydana gelirken ortalığın savaş alanına döndüğü kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Kazada araçlarında hasar meydana gelen vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Araçlar kurtarıcı ile kaldırıldı

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Çarpmanın şiddetiyle araçlar hurdaya dönerken itfaiye ekipleri herhangi bir yangının meydana gelmemesi için çalışmalarda bulundu. Yaklaşık yarım saat süre ile trafiğe kapanan yol araçların çekici vasıtasıyla olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü. Polis ekipleri kaçan sürücünün tespiti için çalışma başlattı.