• Ak Parti Gençlik Kolları Birsöz`e Emanet
Çorlu Güncel

Ak Parti Gençlik Kolları Birsöz`e Emanet

  • 06 Aralık 2017
  • 1196 Kez Okundu

AK Parti Çorlu Gençlik Kolları Başkanı Adnan Tekin`in Tekirdağ İl Gençlik Kollarında Başkan Yardımcılığına görevine alınmasının ardından boşalan koltuğa Genel Merkezde gerçekleştirilen mülakat sonrası Sebahattin Birsöz`ün getirilmesine karar verildi.

Tüm kademeleri ile beraber çalışacağız

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecetaş ile görüşen Çağrı Farımaz, Cenk Çalışkan ve Sebahattin Birsöz’ün katıldığı mülakat sonucunda gerçekleştirilecek Çorlu İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Genel Kurulunda tek liste ile Sebahattin Birsöz adaylığında kongreye gidilmesine karar verildi. Yaşanan gelişme sonrası açıklamalarda bulunan Birsöz AK Parti teşkilatlarının uzun süredir içerisinde bulunduğunu ve bundan sonra ki süreçte de AK Parti Çorlu İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak hizmet edecek olmaktan dolayı gururlu olduğunu belirtti. Birsöz açıklamalarının devamında; “Bundan sonraki süreçte tüm genç kardeşlerimiz ile beraber Adnan Tekin başkanımızdan devralacağımız bayrağı İlçe başkanımız Kerim Atalay, İl Gençlik Kolları Başkanımız Cem Karaca, İl başkanımız Cüneyt Yüksel ve Milletvekillerimiz Metin Akgün, Ayşe Doğan ve Mustafa Yel ile beraber Çorlu`mun gençliği ve geleceği için teşkilatımızın tüm kademeleri ile beraber çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

İlçe kongrelerimiz gerçekleşecek

AK Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Karaca ise 3 adayın mülakata çağrıldığını sözlerine eklerken; “AK Parti Gençlik Kolları olarak ilçe kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. Mülakata çağrılan 3 arkadaşımız da birbirinden değerli ve AK Parti sevdasına gönül vermiş kişiler. Adnan Tekin`e bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi artık İl Gençlik Kolları Başkan yardımcısı olarak görev yapacak. Sebahattin Birsöz kardeşimi de kutluyorum. Şimdi ise birlik ve beraberlik içerisinde ilçe kongre sürecimiz tamamlayarak İl kongremizi gerçekleştireceğiz. Yakın zamanda ilçe kongre tarihlerimiz belli olacaktır diye düşünüyorum” dedi.