• Yayayla Birlikte Dükkândan Içeriye Girdi
Çorlu Güncel

Yayayla Birlikte Dükkândan Içeriye Girdi

  • 05 Aralık 2017
  • 1162 Kez Okundu

Çorlu’da kazaya karışan otomobil kaldırımda yürüyen bayana çarpmasının ardından yayayla birlikte dükkândan içeriye girdi. Meydana gelen akıl almaz kazada yaya ağır şekilde yaralandı.

Kaldırım üzerinde beklerken ağır yaralandı

Kaza, Çorlu İlçesi Reşadiye Mahallesi Mandıracı Caddesi ile Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi’nin kesiştiği noktada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mandıracı Caddesi’nden Hallaçoğlu Sokak istikametine seyir halinde olan O. K. yönetimindeki 34 SJJ 84 plakalı otomobil Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi üzerine çıktığı sırada 59 PM 272 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddeti ile O. K.’nin yönetiminden çıkan otomobil kaldırım üzerinde yürüyen S. G.’ye çarparak kaldırım üzerinde bulunan dükkândan içeriye girdi. Meydana gelen akıl almaz kazada O. K. yaralanırken hiçbir suçu olmayan kaldırımdan yürümeye çalışan S. G. ağır şekilde yaralandı.

Meraklı vatandaşlar 112 ekiplerine zor anlar yaşattı

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine toplanan ve olan biteni film izler gibi izlemeye çalışan meraklı vatandaşlar yüzünden sağlık ekipleri ağır yaralı olan S. G.’ye müdahale etmekte güçlük çekti. S. G.’nin kaza geçirdiğini öğrenen eşi olay yerine gelerek sinir krizi geçirdi. Kalabalığın arasından güçlükle ambulansa alınan S. G. tedavi edilmek üzere Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada hafif yaralanan sürücü O. K. ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan S. G.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken feci kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.