• Çorluspor1947 Sonunda Kazandı
Çorlu Güncel

Çorluspor1947 Sonunda Kazandı

  • 05 Aralık 2017
  • 1056 Kez Okundu

Bölgesel Amatör Ligi 12. Grupta bulunan temsilcimiz Çorluspor1947 hafta sonu kendi sahasında Gaziosmanpaşaspor’u konuk etti. 90 dakika sonunda sarı kırmızılı temsilcimiz sahadan 2-0 galibiyet ile ayrıldı. Çorluspor 1947 sahasında ki 21 maçlık yenilmezlik serisini sürdürdü.

Gol 4. Dakikada geldi

Kocaeli bölgesi hakemlerinden olan Ömer Kocabey'in çalan düdüğü ile mücadele başlarken sarı kırmızılılar aradığı golü erken buldu. 4 dakikada suskun golcü Serkan Bozkurt'un ayağından golü bulan Çorluspor1947 maçın başında 1-0 öne geçti. İlk yarısı bu skorla tamamlanan müsabakada zaman zaman sahada oyuncular arasında gergin tartışmalar yaşandı.

Konuk takım taraftarı taşkınlık çıkardı

İkinci yarıya da istekli başlayan Çorluspor1947 rakip kale önünde ikinci golü aradı. Sarı kırmızılıların tehlikeli ataklarını konuk takım savunma hattı uzaklaştırdı. Beraberlik golü için bastıran Gaziosmanpaşaspor takımı ise son vuruşlarda etkili olamadı. Futbolcular sahada oynarken konuk takım tribününden protokol tribününe koltuk ve su şişesi atıldı. Polis tribünde yaşanılan bu olayları büyümeden engelledi. Maçın uzatma dakikalarında Çorluspor1947 takım oyuncusu Serkan tekrar sahneye çıktı ve takımına ikinci golü kazandırarak maçın skorunu belirledi. Müsabaka sonunda Çorluspor 1947 kulübü takımı sahipsiz bırakanları protesto etmek için saha içerisine formalarını bıraktı.

Çorluspor1947 almış olduğu bu galibiyet ile puanını 8'den 11'e yükseltti. Sarı kırmızılılar önümüzde ki hafta Yalova deplasmanında Yalova Kadıköyspor karşısında 3 puan arayacak.