• Çorluspor Emin Adımlarla İlerliyor
Çorlu Güncel

Çorluspor Emin Adımlarla İlerliyor

  • 05 Aralık 2017
  • 1026 Kez Okundu

Tekirdağ 1. Amatör Ligi B grubunda bulunan temsilcimiz Çorluspor zor bir haftayı daha 3 puanla kapatarak Şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Hafta sonu almış olduğu galibiyet ile Çorluspor rakipleri arasında ki puan farkını 6'ya çıkardı.

Puan farkı 6 oldu

Bu sene Tekirdağ 1. Amatör Ligi B grubuna Şampiyonluk hedefi ile başlayan Çorluspor bu hedefine git gide yaklaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumunda konuk ettiği Hürriyet Yıldız Gençlik ve Spor takımını 2-0 skorla mağlup eden Çorluspor şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. İlk yarısı 1-0 sona eren müsabakada Çorluspor takımı bir gol daha buldu ve sahadan 2-0'lık galibiyet ile ayrıldı. Takipçileri Sağlık Spor ve Çorlu Trakya Balkanspor'un puan kaybettiği haftayı 3 puanla kapatan Çorluspor Misinlispor ve Çorlu Trakya Balkan Spor ile arasında ki puan farkını da 6'ya çıkardı.

Sezon sonu şampiyon olacak

Maç sonu muhabirimize açıklamada bulunan Çorluspor Başkanı Tezcan Özbaşaran; "Takımımıza güveniyoruz, oyuncularım sahada çıkıp her maçta olduğu gibi bugünde galibiyet için savaştılar ve istediklerini de aldılar. Sezon başından beri söylüyorum bugün yine söyleyeceğim Çorluspor takımı sezon sonu şampiyon olacak. Takımımızın başında bulunan Ertan Gürel hocama da sonsuz teşekkür ediyorum, kazanılan galibiyetlerde kendisinin de büyük payı var, o yüzden ben sizin aracılığınızla kendisine teşekkür ediyorum" dedi.