• “Kadir Albayrak Tekirdağspor`u 1 Minibüse Muhtaç Hale Getirdi”
Çorlu Güncel

“Kadir Albayrak Tekirdağspor`u 1 Minibüse Muhtaç Hale Getirdi”

  • 04 Aralık 2017
  • 1017 Kez Okundu

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel yaptığı açıklamada Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak`ı Tekirdağspor`u 1 minibüse muhtaç hale getirmekle suçladı.

Midibüs için midibüsten daha büyük pankart asılmış

Yel yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ’ın en işlek caddesine Tekirdağspor Yönetimi tarafından asılan “Tekirdağspor`a verdiği destekten ötürü Sayın Kadir Albayrak’a teşekkür ederiz” pankartını görünce herhalde Sn. Belediye Başkanı Tekirdağspor’a büyük miktarda yardım etti diye düşündüm. Ama sonradan öğrendim ki Tekirdağspor’lu futbolcuları antrenmana götürmek üzere tahsis edilen bir midibüs için midibüsten daha büyük pankart asılmış. Türkiye’nin her yerinde pek çok Belediye kendi şehrinin futbol takımlarına çok büyük destekler verirken, benim Büyükşehir Belediye Başkanlığım ise Tekirdağspor’umu bir midibüse muhtaç hale getirmiş. Vah ki ne vah. Başkan Tekirdağ halkı sizden çok daha büyük destekler beklerken bir midibüse razı geleceğini mi zannediyorsunuz” dedi.

Beceriksiz belediye yönetiminden kurtulmasına az kaldı

Yel açıklamalarının devamında ise; “Ama siz her konuda olduğu gibi 100. günde koşacağız, 1000. günde şunu yapacağız, edeceğiz diyerek Tekirdağ’ı yaşanmaz bir hale getirdiğiniz gibi Tekirdağspor’u da karanlık günlere mahkûm ediyorsunuz. Sabret Tekirdağ’ım, Tekirdağ’ın bu beceriksiz belediye yönetiminden kurtulmasına az kaldı” ifadelerine yer verdi.