• İlim Yayma Cemiyetinden Kermes
  • İlim Yayma Cemiyetinden Kermes
  • İlim Yayma Cemiyetinden Kermes
  • İlim Yayma Cemiyetinden Kermes
Çorlu Güncel

İlim Yayma Cemiyetinden Kermes

  • 21 Kasım 2017
  • 1243 Kez Okundu

İlim Yayma Cemiyeti Çorlu Şubesi tarafından Orion Alışveriş Merkezinde kermes etkinliği düzenlendi.

Çorlu’da Orion Alışveriş Merkezinde gerçekleşen kermesin açılış kurdelesi Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, MHP Çorlu İlçe Başkanı Barış Tırpan, AK Parti Çorlu İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve İlim Yayma Cemiyeti Çorlu Şube Başkanı Kurtuluş Ay tarafından kesildi. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan`da kermesi ziyaret ederken İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Kurtuluş Ay`a hayırlısı olsun temennilerinde bulundu.

Elde edilen gelirle inşaatımızın bir eksiği kapanacak

Düzenlenen kermese ilişkin açıklamalarda bulunan şube başkanı Kurtuluş Ay kermesin inşası devam eden İlim Yayma Cemiyeti yurt inşaatına kaynak sağlamak için düzenlendiğini belirtirken; “Hanım kardeşlerimiz evlerinde yapmış oldukları gıda maddelerini burada ki insanlara sundular. Buradan elde edilen gelirle inşaatımızın bir eksiği kapanacak. Birde Orion Alışveriş Merkezi yönetimine teşekkür ediyorum. Bu vesile ile İlim Yayma Cemiyetimizi Çorlu`ya tanıtmamıza vesile oldular. Güzel bir çalışma oldu. Herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“Binamızın yüzde 75`i tamamlanmış durumdadır”

İnşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini sözlerine ekleyen Ay; “İlim Yayma Cemiyeti olarak halka yönelik seminer ve konferanslar veriyoruz. Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında her hafta okullarımızda Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte uyuşturucu ile mücadele kapsamında seminerler düzenliyoruz. Uyuşturucunun zararlarını ve topluma olan negatif yönlerini paylaşıyoruz. Öğrenci kardeşlerimizle çeşitli sohbet programlarımız devam ediyor. Bu vesile ile Çorlu`ya bu eseri kazandırıp, Çorlu`nun gençlerinin her türlü kötülüklerden korunması için alt yapı çalışmalarını yapıyoruz. Binamızın yüzde 75`i tamamlanmış durumdadır” ifadelerine yer verdi.

Kermes vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanırken gıda ürünlerinin tamamına yakını satılarak yurt binası inşaatında kullanılmak üzere İlim Yayma Cemiyetine gelir olarak kaydedildi.