• Çorlu'da Şaşırtmayan Görüntü
  • Çorlu'da Şaşırtmayan Görüntü
  • Çorlu'da Şaşırtmayan Görüntü
  • Çorlu'da Şaşırtmayan Görüntü
Çorlu Güncel

Çorlu'da Şaşırtmayan Görüntü

  • 21 Kasım 2017
  • 1182 Kez Okundu

Çorlu merkezinde sabah saatlerinde başlayan sağanak, hayatı olumsuz yönde etkiledi. E-5 Karayolu İstanbul girişi, yeni sanayi sitesi altı Devlet hastanesi bölgesi, Omurtak Caddesi, Atatürk Bulvarı, Bülent Ecevit Bulvarı ve Çevre Yolunun bazı bölümlerinde yağış nedeniyle trafikte aksamalar yaşandı.

Altyapı sorunu nedeniyle her yağmurdan sonra göle dönen ve E-5 karayolunun İstanbul girişinde trafiği kapanma noktasına getiren su birikintileri dün de etkili oldu. Sabah saatlerinde bastıran yağmurdan sonra Çorlu girişinde bulunan oto Canter ve diğer işletmelere giriş çıkışlar yine su altında kaldı. Bölgedeki su birikintileri greyder ve dozerlerle temizlenmeye çalışıldı.

Vatandaşlar Mağdur Oldu, Ulaşım Durdu

Sabah yağmurunun ardından göle dönen yolda bazı araçlar mahsur kaldı. Sürücüler araçları iterek su birikintisinden kurtarmaya çalıştı.  Yolun ortasının suyla dolması nedeniyle E-5’te trafik uzun süre tek şeride indi. Araç kuyruğu bir kilometreye kadar uzadı. Bölgedeki işletme sahipleri su birikintisi nedeniyle işlerinin aksadığını ve sular nedeniyle müşterilerin gelemediğini, kendilerinin de sulardan taşkınından dışarıya çıkamadığını söylediler. Araç alım satımı için müşterileriyle mecburen mağaza dışında bir yerde buluştuklarını, bunun da ikinci el araçlarda kontrol yapmalarını zorlaştırdığını dile getirdiler.