• Atalay'dan Metal Yorgunluğu Cevabı
  • Atalay'dan Metal Yorgunluğu Cevabı
  • Atalay'dan Metal Yorgunluğu Cevabı
  • Atalay'dan Metal Yorgunluğu Cevabı
Çorlu Güncel

Atalay'dan Metal Yorgunluğu Cevabı

  • 21 Kasım 2017
  • 1103 Kez Okundu

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı, Nusratiye Mahalle Danışma Toplantısını yaptı. Toplantıya AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, İl teşkilat başkanı Atamer Örü, Kadın Kolları Başkanı Dilek Aktolun’un yanı sıra AK Partili Belediye Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Nusratiye Mahalle danışma toplantısında konuşan AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, teşkilatların davalarının gönüllü yiğitleri olduğunu belirterek, Cuma günkü Trakya Kongre ve Gösteri Merkezi’inin açılışında konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın “Bende ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak da metal yorgunluğu yok”  sözlerine yanıt verdi.  Atalay konuşmasında; “Yorulabilmeniz için önce çalışmanız lazım. Elbette sizde metal yorgunluğu olmaz çünkü yaklaşık 20 yıldır yan gelip yatıyorsunuz. Çorlu'yu içinden çıkılmaz bir hale getirdiniz. Sizde olsa olsa paslanma olur” dedi.

Konuşmaların ardından mahallelilerle yapılan soru cevap kısmında yerel yönetimlerle ilgili sorunların ağırlıkta olması üzerine Atalay, Çorlu’nun AK Partili belediyecilik anlayışına ihtiyacının olduğunun görüldüğünü söyledi. Atalay konuşmasının sonunda “İlk yerel seçimlerde AK Belediyeciliğin Çorlumuza tesisi için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz sürdürmeye de devam edeceğiz” dedi.  ZAFER KURT