• Çorluspor1947'de Beklenen Ayrılık
Çorlu Güncel

Çorluspor1947'de Beklenen Ayrılık

  • 21 Kasım 2017
  • 1281 Kez Okundu

Çorluspor1947'nin teknik direktörü Sefa Davarcı hafta sonu oynadıkları Uzunköprüspor maçına saatler kala sosyal medya hesabı üzerinden istifa ettiğini açıklayarak bu zorlu müsabakada takımının başında sahaya çıkmadı. Çorluspor ile Uzunköprüspor ile Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynanan ve 0-0`lık skorla biten maçta Davarcı`nın yerine yardımcı antrenör Sefer Ekizoğlu takımın başında sahada yer aldı. Müsabakaya saatler kala kulüp yöneticilerinin tesislere giderek Teknik Direktör Sefa Davarcı ile görüşerek ayrılık kararının alındığı öğrenildi.

Yılmaz; “Karşılıklı anlaşma ile yollarımızı ayırdık”

Bölgesel Amatör Ligi 12. grupta ki Çorluspor1947'nin teknik direktörü Sefa Davarcı hafta sonu Uzunköprüspor ile oynayacakları maç öncesi istifasını açıkladı. İstifasını sosyal medyadaki hesabından yapan Sefa Davarcı Çorluspor1947 takımına bundan sonra ki süreçte de başarılar dilemeyi ihmal etmedi. Maç öncesi konu hakkında görüşlerini aldığımız Çorluspor 1947 Kulüp Başkanı Murat Yılmaz iki tarafında karşılıklı olarak anlaşması ile yolların ayrıldığını ve ligde alınan kötü sonuçlar sonrası yönetim olarak böyle bir karar aldıkların belirtti.

Oynadığı 8 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Çorluspor 1947 Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta 8 puanla 10. Sırada yer alıyor.