• Saadet Partisi'nden Atalay'a Tebrik Ziyareti
  • Saadet Partisi'nden Atalay'a Tebrik Ziyareti
  • Saadet Partisi'nden Atalay'a Tebrik Ziyareti
Çorlu Güncel

Saadet Partisi'nden Atalay'a Tebrik Ziyareti

  • 18 Kasım 2017
  • 1245 Kez Okundu

İlçe kongresi sonucu güven tazeleyen AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Saadet Partisi Çorlu İlçe Teşkilat Başkanı Aytuğ Aslan ve Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi, parti yöneticilerinden oluşan bir heyetle Atalay’ı ziyaret ederek tebrik etti.

“Bu ülke bize miras değil emanet”

Murat Vakitçi, olağan kongrede güven tazeleyen Atalay’a partisi adına tebriklerini ileterek “Rabbim hayırlı olarak yapacağınız hizmetlerde muvaffakıyetler versin.” temennisinde bulundu.  Vakitçi, “Ecdadımız bu aziz toprakları 1000 yıl boyunca kanıyla canıyla muhafaza etmiş ve bize emanet olarak bırakmıştır. Bakınız ne diyorum, emanet olarak diyorum. Yani miras değil. Har vurup, çarçur edelim diye değil. Gelecek nesillerin emaneti olarak bırakmışlar. İşte biz ondan diyoruz “ biz gelecek nesiller için çalışıyoruz” diye. Bu emanete sahip çıkmak için, bir ve beraberliğimiz tesis etmeliyiz. Bu bağlamda yerelde de siyasetçiler olarak da bu mücadeleyi vermek durumundayız” dedi.

Saadet Partisi İl Başkan yardımcısı Murat Vakitçi konuşmasında farklılıkları zenginlik kabul etmenin önemine vurgu yaparak; “Ortak noktalarımızı bulmalıyız. Ayrıştıran, ötekileştiren, yıpratan, hor gören değil, yaratılanı yaratandan ötürü sevebilme hassasiyetiyle ay yıldızlı al bayrağımızın gölgesinde yaşamaktan başka çaremiz yok” ifadelerini kullandı,

“Ortak Değerler Bizi Güçlendiriyor”

AK Parti Çorlu ilçe Başkanı Kerim Atalay, Saadet Partisi heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek; “Bu vatanın evlatları olarak bu şanlı bayrağı dalgalandırmak için elimizden geleni yapmakla mükellefiz. Yerelde de ortak değerlerimize yönelmeliyiz. Birlik en çok ihtiyacımız olan şeydir. Zaten dış güçlerin ve işbirlikçilerin de korkusu bu. O bakımdan birliğimizi bozmak için fitne tohumları ekmeye devam ediyorlar. Bizler de arkadaşlarımızla beraber mücadeleye devam ediyoruz” dedi.

Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan, İl Başkan Yardımcıları Dr. Mustafa Özkan ve Oktay Çalışkan’ın da aralarında bulunduğu Saadet Partisi heyeti, Atalay’a Milli Görüş Hareketinin önderi Necmeddin Erbakan’ın Davam adlı kitabını hediye etti.