• “Ergene Velimeşespor Ile İlgili Yazılar Başarımızı Gölgeliyor”
Çorlu Güncel

“Ergene Velimeşespor Ile İlgili Yazılar Başarımızı Gölgeliyor”

  • 18 Kasım 2017
  • 1013 Kez Okundu

Ergene Velimeşespor ile ilgili de basında yer alan eleştirilere cevap veren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel; “Sanki çok abartılı bir iş yapılıyor. Yetim hakkı yiyorlar gibi bir başlık attılar. Bu başlıkta bazı basın mensupları tarafından yanlış bir üslup kullanıldı. Bizi yermek, aşağılamak ve küçük düşürmek adına yapılan bir uygulamadır” dedi.

Başarıyı kıskananlar var

Hafta sonu Ergene Velimeşespor -  24 Erzincanspor karşılaşması için Erzincan`a gittiklerini belirten Yüksel; “Erzincan Milletvekilleri orada, bakanlar orada. Herkes şehri ile guru duyuyor. Biz başarımızla gurur duyamıyoruz. Duyuyoruz ama duymak istemeyenler var. Başarıyı kıskananlar var. Birçok ilçenin başaramadığını biz yeni kurulan bir ilçe takımı olarak çok kısa sürede başardık. Biliyorsunuz ki Ergene Belediyespor yapmak istedik fakat kulüp yöneticileri kendi mahallelerinden tepki alacakları düşüncesiyle bunu kabul etmediler. Bütün mahalleleri kapsayacak biz isim arıyoruz. Artık Ergene Yeni Belediyespor mu olur, Yeni Ergene spor mu olur bunu düşüneceğiz” dedi.

35 bin lira için farklı algılar yaratılmaya çalışıldı

24 Erzincan Spor maçını sporseverlerin ve Ergenelilerin televizyondan izlediğini sözlerine ekleyen Yüksel; “İnsanlar bu başarıyı elde edebilmek için trilyonlar harcıyor ama biz cüzi rakamlarla bu başarıyı elde ettik. 35 bin lira için farklı algılar yaratılmaya çalışıldı. Bu görüşe katılmıyorum. Başarımızı gölgeliyor bu yazılar. Bazı basın mensuplarının kullandıkları üsluplara katılmıyorum. Futbolda okullar arası Türkiye birinciliklerimiz var. Ulaş Spor geçen yıl liginde şampiyon oldu. Ergene Velimeşespor şampiyon oldu. Başarının karşılığını da vermek lazım.  İsmimizi sosyal faaliyetlerimizle duyuruyoruz, duyurmaya da devam edeceğiz. Karamehmet Mahallemize futbol sahası kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Kırkgöz ve Esenler Mahallelerimizde ki yerler devlet büyüklerimizin uygun görmesiyle mera alanından çıkarıldığında bu projelere başlayacağız. Vakıflar Mahallemizde büyük bir spor kompleksi projemiz var” dedi.