• Ak Parti Kadın Kolları Kermes Gelirini Teslim Etti
  • Ak Parti Kadın Kolları Kermes Gelirini Teslim Etti
  • Ak Parti Kadın Kolları Kermes Gelirini Teslim Etti
  • Ak Parti Kadın Kolları Kermes Gelirini Teslim Etti
Çorlu Güncel

Ak Parti Kadın Kolları Kermes Gelirini Teslim Etti

  • 17 Kasım 2017
  • 1499 Kez Okundu

Geçtiğimiz hafta sonu 2 gün boyunca 15 Temmuz İlkokulu yararına Atatürk Meydanında kermes düzenleyen AK Parti Çorlu Kadın Kolları elde ettikleri geliri Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç`a ziyaret gerçekleştirerek teslim etti.

Çok değerli bir çalışma

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Dilek Aktolun ve beraberinde ki yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyaret çerçevesinde içerisinde 7 bin 100 lira bulunan gelir ÇESAV`a (Çorlu Sağlık ve Eğitim Vakfı) verilmek üzere Kaymakam Kılıç`a takdim edildi. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç Çorlu’da okullarla ilgili 2019 hedeflerinde ikili öğretimden tekli öğretime geçme adına çalışmaları olduğunun altını çizerken; “Devletimizin de çok büyük yatırımları var. 5 tane okul daha bu sene yapılıyor. Ama biz istediğimiz şey, Çorlu’da 81 ilden insanlar var. Bunları tek bir hedefe, tek bir kimlikte birleştirerek bir amaç uğruna birliktelik sağlamak istiyoruz. Okul projesi de buna en güzel örneklerden biri durumunda. Çorlu`da bu güzel örneğe aynı güzellikte katkı sağlayan AK Parti Çorlu Kadın Kollarına ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Basit gibi görünse de çok değerli bir çalışma bence. Bir arada olmak birlikte olmak adına ihtiyacımız var” dedi.

Beraberliği sembolize edecek bir eser olacak

AK Parti Çorlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Aktolun ise kadın kolları üyeleri ile gerçekleştirilen farkındalığın uzun süre devam edeceğine olan inancını Kaymakam Kılıç`la paylaşırken; “Devletimizin ilçemizde eğitim anlamında ciddi yatırımları var. Fakat tüm şehitlerimiz anısına inşası devam eden 15 Temmuz İlkokulu tamamlandığında Çorlu halkının birlik ve beraberliğini sembolize edecek bir eser olacak. Umarım okul bitene kadar tüm halkımızla birlikte bu farkındalığı devam ettiririz” dedi.