• Ergene Velimeşespor Maçlarını Çorlu`da Oynamak İstiyor
  • Ergene Velimeşespor Maçlarını Çorlu`da Oynamak İstiyor
Çorlu Güncel

Ergene Velimeşespor Maçlarını Çorlu`da Oynamak İstiyor

  • 17 Kasım 2017
  • 1029 Kez Okundu

Bu yıl Amatör Lig’den 3. Lig’e adım atan ve stadının 3. Lig kriterlerine uymadığından dolayı maçlarını Lüleburgaz 8 Kasım stadında oynayan Ergene Velimeşespor Teknik Direktörü Özgür Sağlam bundan sonra ki iç saha maçlarını Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynamak için Türkiye Futbol Federasyonuna başvuruda bulunduklarını belirtti.

Elimizden geleni yapacağız

Sağlam Lüleburgaz 8 Kasım Stadını ilk başta doğal çim olmasından dolayı tercih ettiklerini belirtirken; “Bu süreçte taraftar avantajımızı kaybettik. Bundan sonrasında iç saha maçlarımızı Çorlu`da oynayarak hem Çorlu sporseverlerin hem de kendi taraftarlarımızın desteği sıralamada hak ettiğimiz yere gelmek istiyoruz” dedi. Ergene Velimeşespor`un 3 Lig`e çıkarak çok büyük bir başarıya imza attığının altını çizen Sağlam; “Bizler Tekirdağ`ın bir ilçe takımı olarak ilimizi ve Ergenemizi temsil ediyoruz. Taraftarlarımızın desteği de bu ölçüde büyük önem taşıyor. Bugün sporseverler deplasman maçlarımızı televizyonlardan izleyebiliyor. Bu bize gurur veriyor. Eminim ki bu bölgede yaşayan herkesin gururlanması gereken bir durum. Önümüzde ki maçlarda tüm halkımızın desteği ile başarılı skorlar almak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Çorluspor 1947`den destek

Çorluspor 1947 Kulüp Başkanı Murat Yılmaz; “Bizler gerek Tekirdağspor, gerek Ergene Velimeşespor, gerekse de Çorluspor 1947 kulüpleri olarak Tekirdağ İlimizi temsil ediyoruz. Çerkezköy 1911 Kulübü de bu doğrultuda Tekirdağ`ın önemli temsilcilerinden biridir. Bizler Ergene Velimeşespor Kulübünün maçlarını Çorlu`da oynaması gerektiğini ve sporseverlerce desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.