• Engelsiz Yaşam Korosu Çalışmalara Başladı
Tekirdağ

Engelsiz Yaşam Korosu Çalışmalara Başladı

  • 19 Ekim 2017
  • 2393 Kez Okundu

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde Süleymanpaşa Engelli Koordinasyon Merkezi (SEKOMER) tarafından kurulan Engelsiz Yaşam Korosu çalışmalara başladı.

Süleymanpaşa Belediyesi 100. Yıl Gençlik Merkezi’nde Şef Necmi Özgül yönetiminde başlayan çalışmalara katılım yoğun olurken ilk çalışmalarda Türk Halk Müziği eserleri birlikte seslendirildi.
Engelsiz Yaşam Korosu’nun çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Engelli Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Şerife Türüdü, “Engellerin aşılabileceğine olan inancımız ve Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat’ın desteği ile 3 yılı aşkın süredir çalışmalarına devam ettiğimiz koromuz yeni dönem çalışmalarına başladı. Çok küçük bir ekiple başladığımız gördüğünüz gibi her geçen sene daha da büyük bir ekip ile yoluna devam eden koromuza inanan, destek veren herkese çok teşekkür ederim” dedi.
Genel olarak engelli vatandaşlarımızın bulunduğu geçtiğimiz yıl verdiği konser ile 2 saat boyunca unutulmaz anlar yaşatan Engelsiz Yaşam Korosu, bu yıl da hazırlık çalışmalarının ardından vereceği konserler ile Tekirdağlıların karşısına çıkacak.