• Ergene Velimeşespor Kendi Evinde Kayıp
Çorlu Güncel

Ergene Velimeşespor Kendi Evinde Kayıp

  • 17 Ekim 2017
  • 983 Kez Okundu

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor, evinde ağırladığı Kırıkhanspor takımı ile 2-2 berabere kaldı ve beraberlik zincirine yeni bir halka daha ekledi.

Pazar günü saat 15.00’da başlayan mücadele Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda oynandı. Maçın başlama düdüğünü ise hakem Doğu Yılmaz çaldı. Maça hızlı bir başlangıç yapan konuk ekip Ergene Velimeşespor kalesini henüz ilk dakikalardan itibaren abluka altına aldı. 18’inci dakikada Kırıkhanspor Hasan Demir ile bulduğu pozisyonu gole çevirmeyi bildi ve konuk ekip 1-0 öne geçti. Kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden hemen atan Tekirdağ temsilcisi İlhan Aslanoğlu’nun ayağından bulduğu gol ile durumu 1-1’e getirdi. Oldukça tempolu geçen ilk yarıda izleyiciler oldukça heyecanlı gözükürken ev sahibi ekip taraftarları takımlarına olan desteklerini sürdürdüler. Yaptığı düzgün vuruşla Ergene Velimeşespor kalecisi Erhan Kırcı’yı mağlup etmeyi başaran Mehmet Akif Şerifoğlu, 34’üncü dakikada Kırıkhanspor takımını tekrar öne geçirdi. İlk yarıyı mağlup kapatmak istemeyen Ergene Velimeşespor ilk yarının sonlarına doğru ataklarını sıklaştırdı. Maçın 44’üncü dakikasında, Tekirdağ temsilcisi adına sahneye çıkan isim Semih Kahraman oldu. Kırıkhanspor kalecisini geçmeyi başaran Semih Kahraman, Ergene Velimeşespor’un ilk yarıyı 2-2 beraberlikle kapamasını sağladı.

Maçın ikinci yarısında her iki takım da öne geçmek için pozisyonlar bulsalar da skoru değiştiren gol bir türlü gelmedi ve maç 2-2 eşitlikle sonuçlandı. Ergene Velimeşespor kendi evinde aldığı beraberlikle puanını 8’e çıkardı ve 13’üncü sırada kendine yer buldu. Gelecek hafta Yeşil Bursa ekibiyle karşılaşacak olan Ergene Velimeşespor maçın hazırlıklarına hız kesmeden başladı.