• Çorluspor 1947 Uzatmalarda Güldü
Çorlu Güncel

Çorluspor 1947 Uzatmalarda Güldü

  • 17 Ekim 2017
  • 990 Kez Okundu

Bölgesel Amatör Lig 12 gurup 4. Hafta mücadelesinde İstanbul temsilcisi Çıksalınspor`u ağırlayan Çorluspor 1947 uzatma dakikalarında bulduğu golle 3 puana ulaşan taraf oldu. Çorlu’da oynan ve taraftarların nefesini tutarak izlediği, büyük çekişmeye sahne olan maçta ev sahibi ekip maçın 43’üncü dakikasında Koray’la penaltı kaçırdı.

Müsabakanın ilk yarısı her iki takımında kontrollü oyunu ile devam ederken ilk yarının bitimine çok az bir süre kala, ev sahibi ekip Çorluspor 1947 penaltı kazandı. Maçın 43’üncü dakikasında Koray’ın kullandığı penaltı atışını konuk ekibin kalecisi Oktay Özmen başarılı bir hareketle kurtardı. İlk yarıda gol olmayınca her iki takımda soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.

Son Saniye Golü Çorluspor 1947 ye Hayat Verdi!

Maçın ikinci yarısında daha atak olan taraf konuk takım Çıksalınspor olsa da yakaladığı atakları gole çeviremedi.  Günün başarılı ismi Çorluspor 1947 nin kalecisi Murat’ın zamanında müdahalelerle gole izin vermedi. Herkes maçın berabere biteceğini tahmin ederken, maçın dördüncü hakemi 4 dakika uzatma gösterdi. Dakikalar 90+3 ü gösterirken sağ kanattan yapılan ortayı çok iyi takip eden Serkan Bozkurt topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Maçın sonlarına doğru taraftarların Teknik Direktör Sefa Davarcı ya istifa sloganları atmaları ve gol anına kadar da devam etmelerinin ardından golü atan Serkan ve tüm futbolcular hocasına koşarak adeta “Biz hocamızdan memnunuz” mesajı verdi. Maç 1-0 Çorluspor 1947 nin galibiyeti ile tamamlandı. Futbolcular galibiyet sevincini hep birlikte teknik heyet ve taraftarları ile paylaştı.  Tarafların birçoğu maç sonunda Sefa Hocayı tribüne çağırarak desteklerini gösterip moral verdi. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç’da İkinci yarıda maça gelerek şeref tribününden maçı izledi.