• “Çıksınlar Biz De Milletvekili Olarak Şunları Yaptık Desinler”
Çorlu Güncel

“Çıksınlar Biz De Milletvekili Olarak Şunları Yaptık Desinler”

  • 16 Ekim 2017
  • 956 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi olarak görev süresinde Tekirdağ genelinde 1 Milyar 250 Milyon Liralık yatırım yaptıklarını belirtti. AK Parti teşkilatının Büyükşehir Belediyesini yerel bazda eleştirdiğini sözlerine ekleyen Albayrak, AK Parti Tekirdağ Milletvekillerine hitaben; “Bütün bu yatırımları biz belediye olarak ortaya koyduk. Çıksın desinler biz de Milletvekili olarak şunları yaptık şu yatırımları getirdik. Çıksınlar desinler” dedi.

“1 Milyar 250 Milyon liralık yatırım gerçekleştirdik”

Albayrak konuşmasının devamında; “Yapılan bütün seçimlerde ana malzeme yerel yönetimler üzerinden yapıldı. Yerel yönetimleri tenkit ederek referandumu yaptılar. Neredeyse 7 Haziran seçimlerinden itibaren bunu bir kamuoyu yoklamasına dönüştürdüler. Belediyeler nezdinde konuşuyorum. Ben bunu istemiyorum. Onlar siyaset yapacaklar ve merkezi idarenin yatırımlarını buraya getirecekler. Bakınız ben bütün hizmet sürem bittiği anda büyükşehir olarak 1 Milyar 250 Milyon liralık yatırımı şu anda gerçekleştirdik ve devam ediyoruz. Bunun içerisinde 2018 ve 2019’da yapacaklarımız yok. Bütün bu yatırımları biz belediye olarak ortaya koyduk. Çıksın desinler biz de milletvekili olarak şunları yaptık şu yatırımları getirdik” ifadelerine yer verdi.

 

“Yatırımlarımız meydanda”

Albayrak ayrıca; “CHP, AK Parti, MHP İl Başkanlarına ve Ticaret ve Sanayi Odası`na, alın ilçe başkanlarınızı gelin. 11 ilçemizden de basın arkadaşlarımızı çağıralım gözlemci olsunlar. Sorulara birlikte cevap verelim diye teklif ettik. CHP ve MHP tamam dediler. AK Parti ise ikinci bir yazı göndererek ilçe belediye başkanlarını da toplantıda istiyoruz dediler. Biz de belediye başkanlarını çağıramayacağımızı ancak isterlerse her ilçede bulunan belediyelerde bu toplantıyı yapabileceğimizi söyledik. Daha sonra bu teklifi reddettiler. Tekrar söylüyorum yatırımlarımız meydanda, ortaya koyduğumuz projeler ortada. Tüm bu yaptıklarımızı çıkıp da söylerlerse biz gurur duyarız. Onların yaptıkları her projeye her açılışa her temel atma törenine onlar da bizim yaptıklarımızla gurur duyduğu zaman bizzat ben katılacağım” şeklinde konuştu.