• Kızılay Çorlu Şubesi Aşure Dağıttı
  • Kızılay Çorlu Şubesi Aşure Dağıttı
  • Kızılay Çorlu Şubesi Aşure Dağıttı
Çorlu Güncel

Kızılay Çorlu Şubesi Aşure Dağıttı

  • 16 Ekim 2017
  • 1113 Kez Okundu

Kızılay Çorlu Şubesi Muharrem Ayı münasebetiyle Çorlulu vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Cuma namazı sonrasında dağıtılan aşurelere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Çorlu’da Cumhuriyet Meydanı’nda Kızılay Çorlu Şubesi tarafından vatandaşlara aşure dağıttı. Düzenlenen etkinliğine Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç’ın yanı sıra, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Dodurka, Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan ve Kızılay Çorlu Şubesi Başkanı Selime Dodurka katıldı.

 

Kızılay’ın Aşuresini Belediye Başkanları Dağıttı

Kızılay Çorlu Şube Başkanı Selime Dodurka yapmış olduğu açıklamada, Kızılay Çorlu Şubesi olarak aşure dağıtımı gerçekleştirmek istediklerini ve Çorlulu vatandaşların aşure dağıtımına olan ilgisini memnuniyetle karşıladığını belirtti. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çorlu Belediyesi Başkanı Ünal Baysan gelen vatandaşlara bizzat aşure dağıtımını yaptı. Kutsal bir ay içerisinde olduklarını söyleyen Albayrak; “Muharrem Ayı içerisinde böyle bir etkinliğe imza atan Kızılay Çorlu Şubesini kutluyorum. Güzel bir Cuma gününden, camilerinden çıkan vatandaşlar burada aşurelerini ikram ediyorlar. Herkese afiyet olsun ve Allah kabul etsin” dedi.

 

Başkanların Masası

Kızılay Çorlu Şubesi’nin Cumhuriyet Meydanı Çorlu Belediyesi önünde gerçekleştirdiği aşure ikramı etkinliğinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak ve Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, aşurelerini aldıktan sonra gaziler ve vatandaşlarla birlikte bir süre sohbet etti. Sohbetin ardından Ünal Baysan ve Kadir Albayrak etkinlik alanından ayrılırken CHP delege seçimlerinden galibiyet ile ayrılan Yıldıray Arıcı da aynı masada gazilerin sorunlarını dinledi ve Kadir Albayrak ile kısa bir süre sohbet etti. Aşure dağıtımının ardından belediye meydanında temizlik işlemlerine başlandı.