• Gençlik Merkezi'nden Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Ziyaret
Çorlu Güncel

Gençlik Merkezi'nden Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Ziyaret

  • 16 Ekim 2017
  • 927 Kez Okundu

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Çorlu Gençlik Merkezi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü’yü makamında ziyaret etti.

Çorlu Gençlik Merkezi üyeleri ve Gençlik Merkezi Müdürü Fehmi Çüren, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü’yü ziyaret etti. Yapılan ziyarette okullarda bulunan öğrenciler ve Gençlik Merkezi arasında köprüler inşa etme amaçlarının bulunduğunu söyleyen Gençlik Merkezi Müdürü Fehmi Çüren; “Bizi kabul ettiği için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Güçlü’ye teşekkürlerimi sunuyorum. Herkesin bildiği üzere kendisi emekliye ayrılma kararı aldı. Çorlu’da bulunduğu süre içerisinde hizmetlerinden ötürü kendisine teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonraki yaşamında da iyi şanslar diliyorum. Çorlu İlçe Milli Eğitim ve Gençlik Merkezi her daim birbirleri ile iletişim halinde olmuştur ve bundan sonra da bu iletişimin devam edeceğini söylemek istiyorum” diye konuştu.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü; “Sayın müdürüm Fehmi Çüren’e bu ziyareti için teşekkür ediyorum.  Gençlik Merkezi ile ortak birçok planımız ve çalışmamız oldu. Bundan sonraki süreçte ben olmasam da İlçe Milli Eğitim müdürlüğü olarak Gençlik Merkezi ile ortak yapacak bir sürü proje olacaktır. Öğrencilerimiz ve gençlerimiz için yapılan etkinlikler dolayısıyla Gençlik Merkezimize teşekkür ediyorum” Dedi.