• Başkan Baysan Delege Seçimlerini Değerlendirdi
Çorlu Güncel

Başkan Baysan Delege Seçimlerini Değerlendirdi

  • 14 Ekim 2017
  • 1090 Kez Okundu

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan geçtiğimiz günlerde sona eren CHP Çorlu İlçe Örgütü mahalle ve delege ön seçimleri ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan delege seçimleri ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “4 bin 900 üyenin 3 bin küsuru oraya gelerek oy kullandı. O bakımdan bence güzel bir değerlendirmeye tabi tutulması gerekiyor. Güzel yorumlamak lazım. Bundan sonraki tek düşüncemiz, birlik beraberlik içerisinde partimizle çalışmalarımıza devam etmek” dedi.

Burada parti kazanmıştır

Başkan Baysan kendisin de desteklediği kırmızı listenin seçimi kaybetmesi ile ilgili de; “Bunlar olabilecek şeyler. Biri bir hata yapmıştır, diğeri çok çalışmıştır, diğeri başka şeyler yapmıştır. Çeşitli nedenler olabiliyor. Sakin bir şekilde herkes kendi platformunda değerlendirecek. Biz genel değerlendirmeye bakalım. Yoksa ben kazanmışım o kazanmış önemli değil, biz genel değerlendirelim. Parti ne kazanmış ona bakmak lazım. Burada parti kazanmıştır” şeklinde konuştu.

Kırgınlığım veya alınganlığım yok

Baysan açıklamalarını devamında; “Şöyle bir gerçek var ki yaklaşık. 2019’da gerek yerelde gerekse genelde yine Çorlu’da birinci parti olmak. Ki olacağız yani bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Ben hiçbir zaman için bir partilimi bana negatif olarak değerlendirtmezsiniz. Onu da açık olarak söylemek istiyorum. Burada oy veren de kendine göre haklıdır vermeyen de kendine göre haklıdır. O bakımdan ben bu değerlendirmeleri sadece kendi partim içerisinde belli çerçeve içerisinde değerlendiririm. Yoksa hiç kimseye karşı benim şahsi bir kırgınlığım ve ya alınganlığım yok. Onu da buradan açık yüreklilik ile söylüyorum” dedi. Basın mensuplarının kırmızı liste üyelerinin salona gelmemesi ile ilgili bir durumun söz konusu olup olmadığına ilişkin sorusuna da; “Neden gelmesinler? Delege olan arkadaşlar gelecekler. Delege olan 60-70 tane delege arkadaşımız var. Bunlar neticede kendi hür iradeleri ile gidip oy kullanacaklar. İskender Bey ile beraber oturup karar vereceğiz” dedi.