• “Alınmadık Gönül, Sıkılmadık El Bırakmayacağız”
  • “Alınmadık Gönül, Sıkılmadık El Bırakmayacağız”
  • “Alınmadık Gönül, Sıkılmadık El Bırakmayacağız”
Çorlu Güncel

“Alınmadık Gönül, Sıkılmadık El Bırakmayacağız”

  • 11 Ekim 2017
  • 964 Kez Okundu

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, AK Parti’nin Çorlu için planları, yapılan kongrenin ardından oluşturulan yeni teşkilat ve gelecek yerel seçimler için yapacakları birçok çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

‘Trakya’da Ses Getiren Bir Teşkilat Yapısına Sahibiz’

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay gazetemize açıklamalarda bulundu. Yeni teşkilatı ile bir an önce sahaya inmek istediğini belirten Atalay, Çorlu Halkı için hizmetlere bir an önce başlayacağının altını çizdi. Atalay; “Bilindiği üzere AK Parti İlçe Teşkilatı olarak 17 Eylül’de kongremizi gerçekleştirdik. Gayet güzel ve heyecanlı bir kongre oldu. Bu süreci bitirdikten sonra genel merkezimizden de aldığımız talimatlar doğrultusunda, kongrenin ardından üyelerimizin sahaya inmesi gerektiğini düşündük. Şunu belirtmek isterim ki AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı sadece bu dönemde sahaya inen bir teşkilat değil. Geçtiğimiz dönemde de görev verildiği andan itibaren teşkilatlarımız komple sahadaydı. Mali teşkilatlarımızın yapılanmasından tutun mahalle danışma toplantılarımıza kadar AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı, Trakya’da ses getiren çalışmaları ile gündem olan çalışmalarıyla örnek alınan bir teşkilat olarak bugüne kadar anıldı” dedi.

Birlik ve Beraberliğin Simgesi: AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı

AK Parti Çorlu İlçe başkanı olmanın gurur verici olduğunu söyleyen Atalay; “Teşkilat yapısında zaman içerisinde değişiklikler olabiliyor. Biz bu durumu bayrak yarışı olarak nitelendiriyoruz. İlçe Başkanlarında olduğu gibi ilçe yönetim kurulu üyeliklerinde de aynı şekilde değişiklikler olabiliyor. Geçtiğimiz dönemde görev yaptığımız arkadaşların bir kısmı şu andaki yönetim kurulumuzda yok. Ben onlara da sizlerin aracılığı ile bugüne kadar vermiş oldukları hizmetlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Hepsinden de ötesi Çorlu AK Parti Teşkilatı bugüne kadar birlik ve beraberlik örneği gösterdi. Hiçbir şekilde ayrışmaya kutuplaşmaya gitmeden örnek gösterilen bir teşkilat oldu. Örnek gösterme işi, Tekirdağ ya da Trakya genelinde olduğu gibi Ankara Genel Merkezimiz tarafından da takdir edilen ciddiyet ve disiplin ile çalışmasıyla oluşan bir süreç. Teşkilatçılık anlayışıyla birlik ve beraberlik bilincinin oturtulması anlamında, AK Parti her zaman için örnek gösterilen teşvik edilen ve teşekkür edilen bir teşkilat oldu” dedi.

Yeni Yönetim ile Güçlü Bir Teşkilat Yapısı Oluşturuldu

Yeni değişiklikler ile taze kanları da yapılarına dahil ettiklerini belirten, yapılacak çalışmaları bundan sonraki süreçte çok hızlı bir şekilde yürüteceklerini söyleyen Atalay; “Biz şunun farkındayız, tabi ülke genelinde birçok sıkıntılar yaşanabiliyor. Çok zor bir süreçten geçiyoruz. AK Parti ile milletin kaderi ya da Cumhurbaşkanımız ile milletimizin kaderini kenetlenmiş olduğunun biz farkındayız. Tabi içteki taşeronları kullanıyorlar, dış güçlerde sürekli müdahil olmaya çalışıyor. Bu süreçte de bunu açık bir şekilde tekrar görüyoruz. Suriye ve Kuzey Irak konularında da aynı şekilde bu durum karşımıza çıkıyor. Cumhurbaşkanımıza ya da AK Partiye diz çöktürmeye çalışıyorlar. Bu mücadeleyi biz bu anlayışla bu şuurla yönetiyoruz. İlçe Başkanı olarak benim bakış açım da bunun üzerine kurulu. Bundan sonraki süreçte yeni arkadaşlarımız ile birlikte çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yürüteceğiz. Görev dağılımımızı yaptık. Oluşturduğumuz yürütme kurulundaki arkadaşlarımız daha önceden tecrübesi olan katkısı olacağına inandığımız arkadaşlarımız. Sadece yürütme kurulundan da ibaret görmüyoruz. Yürütme kurulunun da komisyonlar şeklinde yapılandırdık ki çalışmalarımız daha sistemli ve daha güçlü bir şekilde yapılabilsin. 10 grup halinde 10 komisyon oluşturduk. Asil ve yedek yönetim kurulu üyelerimizin tamamını da bu komisyonlarda görevlendirdik ve birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” ifadelerine yer verdi.

‘Her yere yetişmek herkese ulaşmak zorundayız’

Çorlu AK Parti olarak ayrıştırmalardan kaçındıklarını ve toplumun her kesimini kucaklamaya çalıştıklarını belirterek, sahaya inip vatandaşın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapacaklarının altını çizen İlçe Başkanı Atalay; “Kongremizden hemen sonra AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı bilindiği üzere sahaya indi ve çalışmalara başladı. Esnaf odalarımızın tamamı ziyaret edildi. Derneklerimiz resmi kurum ziyaretlerini tamamladıktan sonra mahalle ziyaretlerimize, esnaf ziyaretlerimize de başlamış durumdayız. Geçtiğimiz hafta eş zamanlı olarak Çorlumuzda esnaf ziyareti gerçekleştirdik. 10 grup şeklinde oluşturduğumuz, komisyonlarımızın her biri ayrı mahallelerde esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdiler. Bir günün içerisinde 300 ve üzeri esnaf ziyareti gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Tabi teşkilatçılık her şeyin bir kişinin üzerine toplanmasından ibaret değil. Görev dağılımını doğru yapmak zorundayız. Bilindiği üzere Çorlu nüfus itibariyle oldukça büyük bir şehir. Her yere yetişmek herkese ulaşmak zorundayız. Bizim başlangıçtan beri yola çıkarken söylediğimiz bir söz vardı. Alınmadık gönül sıkılmadık el bırakmayacağız şeklinde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. AK Parti siyaseti, milletin özünden kaynaklanan bir hareket olduğu için biz halkımızla her zaman için her ortamda ve her şartta beraber yol yürümeye çalışıyoruz. Çalışmalarımızı bu zemin üzerine kuruyoruz. Allah izin verirse bundan sonraki süreç de hızlı bir şekilde devam edecek” diye konuştu.