• Galatasaray Ve Çorlu Balkanspor Veteranlarından Dostluk Mesajı
Çorlu Güncel

Galatasaray Ve Çorlu Balkanspor Veteranlarından Dostluk Mesajı

  • 22 Eylül 2017
  • 1081 Kez Okundu

Galatasaray Veteranları ile Çorlu Balkanspor Veteranları Çorlu Şehir Standında gerçekleştirilen dostluk müsabakasında karşı karşıya geldi. Müsabaka öncesi bu yıl 1. Amatör Lig`de mücadele eden Çorlu Balkanspor`un sezon açılışı gerçekleştirildi.

Efsane isimler forma giydi

Galatasaray Veteranlar takımının ilk yarısını 4-2 mağlup kapadığı maçta 2’nci yarı deneyimli kadrosu ile skoru lehine çevirirken sahadan 7-4 galip ayrıldı. 80`li yıllarda Galatasaray ve Milli Takımda top koşturmuş olan Büyük Savaş, Muhammet Altıntaş, Büyük Hasan`ın  yanı sıra Fenerbahçeli Nejat, Beşiktaşlı Halil gibi efsane isimlerin yer aldığı Galatasaray Veteranlar takımı ile gerçekleştirilen müsabakada Balkanspor Veteranlar takımında da Tayyar İşteal, Bilgin Öztürk, Ayhan Bulut, Tamer Sert, Alpaslan ve Fatih Diker gibi Çorlu futbolunun unutulmaz isimleri forma giydi.

“Futbolun ana unsurlarının başında dostluk ve kardeşlik gelmektedir”

Müsabaka sonrası Balkanspor yöneticileri tarafından gerçekleştirilen organizasyonla unutulmaz bir gece yaşayan Galatasaray ve Balkanspor`un veteranları gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Gecenin gündem konusu futbol olurken Balkanspor Teknik Direktörü Tayyar İşteal; “Katılımlarından dolayı Galatasaray Veteran takımına teşekkür ediyorum. Geçmiş yıllara dayanan dostluğumuzu perçinlemek için gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonla hasret giderdik. Futbolun ana unsurlarının başında dostluk ve kardeşlik gelmektedir. Bizde bunu yaşatmak için bu tür organizasyonlar yapıyoruz” ifadelerine yer verdi.