• Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifinden Kaymakam Kılıç`a Ziyaret
Çorlu Güncel

Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifinden Kaymakam Kılıç`a Ziyaret

  • 21 Eylül 2017
  • 1027 Kez Okundu

Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu üyeleri Kaymakam Levent Kılıç’a ziyarette bulundu. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Hükümet Konağının Çorlu için hayırlı olması temennilerinde bulunan kooperatif başkanı Zeki Dobrucalı ve yönetim kurulu üyeleri, Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifinin çalışmaları hakkında Kaymakam Kılıç`a bilgiler aktardı.

“Emeği geçenlere teşekkür ediyorum”

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederken; “ Yeni hizmet binamızın tamamlanmasının ardından çok hızlı bir şekilde tüm birimlerimizle taşınma işlemini gerçekleştirdik. Vatandaşlarımız hükümetimizin Çorlu`ya kazandırdığı bu yatırımla daha hızlı ve rahat hizmet almaya başladı. Bu anlamda emeği geçenlere teşekkür ediyor, vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

“Yeni binamız Çorlu`muza hayırlı olsun”

Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Dobrucalı ise yeni Hükümet Konağının konumu itibari ile her açıdan daha ulaşılabilir durumda olduğuna vurgu yaparken; “Yeni Sanayi Sitemize yürüme mesafesinde olan yeni Kaymakamlık binamızın hizmete açılması ile birlikte gerek sanayi esnafımız, gerek ortaklarımız, gerekse de Çorlu halkımız resmi işlemlerini çok kısa sürede halledebiliyorlar. Kaymakamlık binamızın Çorlu`muza, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi. 

Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilirken gerçekleştirilen ziyarette Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Özçelik, Ali Ocak, Necmi Turna, Ali Çimen ve Ekrem Camcaz hazır bulundu.