• Başkan Albayrak'ın Çorlu Ziyaretleri
  • Başkan Albayrak'ın Çorlu Ziyaretleri
  • Başkan Albayrak'ın Çorlu Ziyaretleri
Çorlu Güncel

Başkan Albayrak'ın Çorlu Ziyaretleri

  • 21 Eylül 2017
  • 960 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kısa bir süre önce görevlerine atanan Çorlu Emniyet Müdürü Hakan Sevinç ile Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Albayrak İlçe Emniyet Müdürü Sevinç ve Başsavcı Yiğiter’e yeni görevinde başarılar diledi. Daha sonra Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka ile beraber Çorlu Ticaret Borsasını da ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ertan ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüştü. Çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Albayrak, Ertan ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Gerçekleştirdiği ziyaretler sonrasında Çorlu incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Bülent Ecevit Bulvarı 2’nci Park çalışmaları yerinde inceledi. Parkı gezen Başkan Albayrak, çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi aldı. İncelemeler esnasında Başkan Albayrak, öğrencilerle de bir araya geldi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Kadir Albayrak, yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.